Ήταν ένα βήμα προς την εξιλέωση! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε ξανά δίχτυα και ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως είναι μόνο η αρχή!

Ήταν ένα βήμα προς την εξιλέωση! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε ξανά δίχτυα και ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως είναι μόνο η αρχή!

Όλοι μιλούσαν για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όχι μόνο έμενε μακριά από τον καλό εαυτό του αλλά δεν αγωνιζόταν καν! Η αμφιβολία πλανιόταν όμως ο Κριστιάνο μίλησε την κατάλληλα ώρα!

Με δικό του γκολ ολοκληρώθηκε η ανατροπή της Μαν.Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον! Το πανηγύρισε έξαλλα γιατί είχε ακούσει πολλά τους τελευταίους μήνες. Φυσικά το καταχάρηκαν και οι συμπαίκτες του μαζί με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Κριστιάνο χρειάστηκε μία στιγμή για να αντιστρέψει το κλίμα εναντίον του! Και τώρα άπαντες θεωρούν πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Το ίδιο και ο προπονητής του!

«Είναι πραγματικά απίθανο όταν σκοράρεις 700 γκολ! Μια επική εμφάνιση από τον Κριστιάνο! Του δίνω συγχαρητήρια. Πρώτο γκολ στην Premier League για την φετινή σεζόν και έπρεπε να περιμένει καιρό για αυτό. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα σκοράρει και θα πανηγυρίσει και άλλα γκολ.. Ρωτήστε τον Κριστιάνο για το αν είναι χαρούμενος και μετά ελάτε να μου πείτε και εμένα…»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ