Ο Καζεμίρο βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ, ένα ματς που ανεξάρτητα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχει πάντα ξεχωριστή αίγλη. Πόσο μάλλον όταν και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους καίγονται για την νίκη.

Στην προηγούμενη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Γιουνάιτεντ μέτρησε τέσσερα στην έδρα της Μπρέντφορντ και η Λίβερπουλ παραχώρησε στην έδρα της ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο Καζεμίρο βρέθηκε στο Ολντ Τράφορντ και παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαρτίνεζ, Βαράν, Μαλάσια, Νταλό, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα, Σάντσο, Ράσφορντ

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Έλιοτ, Ντίαζ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ πριν τον αγώνα έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία ήταν για την Γιουνάιτεντ στο δέκατο λεπτό, με τον Μακτόμινεϊ που έδωσε στον Φερνάντες και με τάκλιν έβγαλε μόνο του αριστερά τον Ελάνγκα. Αυτός πλάσαρε τον Άλισον από το όριο της περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Η Λίβερπουλ δεν πατούσε καλά και τελικά το πλήρωσε λίγο αργότερα. Στο 16′ ο Σάντσο  πήρε την μπάλα μετά από μια πάσα ακριβείας μέσα στην περιοχή από τον Ελάνγκα, και νίκησε τον τερματοφύλακα με ένα χαμηλό σουτ στην κάτω αριστερή γωνία.

Στο 20′ ξανά με τον Σάντσο σε μια παρόμοια προσπάθεια, αλλά αυτήν την φορά έδιωξε ο Άλισον.

Στο 44′ παραλίγο αυτογκολ για την Γιουνάιτεντ. Εκτέλεση κόρνερ, και η μπάλα έφτασε στον Φερνάντες στο δεύτερο δοκάρι, που προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα χτυπάει στην κνήμη του και πήγαινε προς την εστία. Εκεί βρέθηκε ο Μαρτίνες κι η μπάλα βρήκε στο σώμα του και έφυγε από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα νίκης.

Στο 53′ ο Χέντερσον έχασε την κατοχή κι η μπάλα έφτασε στον Μαρσιάλ, και με ωραίο τρόπο έβγαλε τον Ράσφορντ στην πλάτη της άμυνας και ο Άγγλος πλάσαρε όμορφα για το 2-0. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Προσπάθησε με αλλαγές ο Κλοπ να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, και ο Καρβάλιο έδωσε μια ζωντάνια.

Τελικά στο 81′ μετά το κόρνερ από αριστερά, ο Ντε Χέα απέκρουσε ένα σουτ, αλλά ο Σαλάχ βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και ξαναέβαλε την ομάδα του στον αγώνα, και έκανε το ρεκόρ ως πρώτος σκόρερ στα ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, αφήνοντας πίσω τον Τζέραρντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ