Μαν. Γιουνάιτεντ: Δίνει 6 δισ. ευρώ για να την αγοράσει ο σεΐχης του Κατάρ!

Μαν. Γιουνάιτεντ: Δίνει 6 δισ. ευρώ για να την αγοράσει ο σεΐχης του Κατάρ!

Καμία από τις υπάρχουσες προσφορές που έχουν κατατεθεί για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να πληροί τις οικονομικές απαιτήσεις της οικογένειας Γκλέιζερ.

ή τουλάχιστον μέχρι χθες…

Οι Γκλέιζερ έχουν δύο προτάσεις για την παραχώρηση των μετοχών τους. Πρόκειται για τον όμιλο INEOS του Αγγλου δισεκατομμυριούχου, Τζιμ Ράτκλιφ και τον Αλ Θάνι, ο οποίος ανέβασε την προσφορά του στα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ για να εξαγοράσει πλήρως την ιστορική ομάδα της Premier League, καθώς θέλει το 100% των μετοχών, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Mirror».

«Η προσφορά σχεδιάζει να επαναφέρει τον σύλλογο στην παλιά του αίγλη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και – πάνω απ’ όλα – θα επιδιώξει να θέσει τους φιλάθλους στο επίκεντρο του συλλόγου για άλλη μια φορά.

Η προσφορά θα είναι εντελώς χωρίς χρέη μέσω του Ιδρύματος Nine Two Foundation του σεΐχη, το οποίο θα επιδιώξει να επενδύσει στις ποδοσφαιρικές ομάδες, στο προπονητικό κέντρο, στο γήπεδο και στις ευρύτερες υποδομές, στην εμπειρία των φιλάθλων και στις κοινότητες που υποστηρίζει ο σύλλογος.

Το όραμα της προσφοράς είναι η ποδοσφαιρική ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φημίζεται για την ποδοσφαιρική αριστεία και να θεωρείται η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο» έγραφε η ανακοίνωση με την οποία είχε γίνει γνωστή η προσφορά των Καταριανών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ