Ο Γκάβι έκανε το ξεπέταγμα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά η παραμονή του στη Βαρκελώνη δεν είναι δεδομένη

Ο Γκάβι έκανε το ξεπέταγμα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά η παραμονή του στη Βαρκελώνη δεν είναι δεδομένη. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ζητάει γενναία αύξηση για να ανανεώσει το συμβόλαιο το. Οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να τον ικανοποιήσουν. Κάπου εκεί εμφανίζεται… η Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του Γκάβι με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Η Μπαρτσελόνα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον 17χρονο μέσο. Μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει για νέο συμβόλαιο. Αν δεν τα βρουν μέχρι το καλοκαίρι, τότε οι «μπλαουγκράνα» θα προχωρήσουν σε πώληση του Ισπανού.

Αρκετοί σύλλογοι καραδοκούν για την απόκτηση του. Ένας εξ αυτών είναι και η Λίβερπουλ, η οποία ετοιμάζεται να κλέψει… τον Γκάβι. Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει διακαώς τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του, σύμφωνα με την Daily Express.

Η Λίβερπουλ έχει ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της μετά την αποχώρηση του Βαϊνάλντουμ. Ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη. Ο Γκάβι δεν φαίνεται να μένει ασυγκίνητος από το ενδιαφέρον των Reds.

Παράλληλα, η Λίβερπουλ αναμένεται να δώσει ετήσιο μισθό στον Γκάβι, που θα φτάνει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους υπογραφής 9,5 εκατομμυρίων. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα νούμερα. Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του Ισπανού, που αναμένεται να πάρει το καλοκαίρι την απόφαση του.

Η Τσέλσι παρακολουθεί και εκείνη την περίπτωση. Οι Λονδρέζοι περιμένουν την απόφαση της Μπαρτσελόνα.  Ο Τούχελ θα προσπαθήσει να “τσιμπήσει” τον 17χρονο και να τον φέρει στο Λονδίνο. Τα 50 εκατομμύρια ευρώ φαντάζουν… ελάχιστα για αυτή την επένδυση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ