Ο Ντάργουιν Νούνιες προσπαθεί ακόμα να συνηθίσει το περιβάλλον στη νέα του ομάδα. Η Λίβερπουλ τον υποδέχτηκε με θέρμη αλλά ο ίδιος χρειάζεται χρόνο ακόμα.

Ο Ντάργουιν Νούνιες προσπαθεί ακόμα να συνηθίσει το περιβάλλον στη νέα του ομάδα. Η Λίβερπουλ τον υποδέχτηκε με θέρμη αλλά ο ίδιος χρειάζεται χρόνο ακόμα.

Η προσαρμογή δεν είναι η ίδια για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και οι μεγάλοι αστέρες χρειάζονται το χρόνο τους για να εγκλιματιστούν στις νέες συνθήκες που τους παρουσιάζονται.

Μπορεί στην Λίβερπουλ να περιμένουν πολλά από τον Νούνιες μιας και δαπάνησαν αρκετά εκατομμύρια, όμως ο Ουρουγουανός ενώ νιώθει σαν το σπίτι του έχει πρόβλημα με την επικοινωνία. Αυτό δήλωσε ο ίδιος, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει όσα έχουν ειπωθεί από τον Κλοπ σε μια προπόνηση.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάει στις προπονήσεις, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μετά ρωτάω τους συμπαίκτες μου και μου λένε τι είπε. Αλλά νομίζω πως είναι πολύ ξεκάθαρος για τις ιδέες του πάνω στο παιχνίδι, μας ζητάει να κάνουμε τα πράγματα απλά, να μη φοβόμαστε όταν παίζουμε, να έχουμε αυτοπεποίθηση. Και μετά, όταν χάνουμε την μπάλα, θέλει να πιέζουμε αμέσως. Αυτό είναι που μας ζητάει πάντα.

«Κάποιες φορές νιώθω κάπως αναποφάσιστος, δεν νιώθω ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, αλλά όσο περνάνε οι προπονήσεις και τα παιχνίδια αυτό θα αυξάνεται. Ο προπονητής το καταφέρνει αυτό, όπως και οι συμπαίκτες μου, με κάνουν να νιώθω πιο ήρεμος διότι ξέρω πως αν πάει κάτι στραβά, θα με υποστηρίξουν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ