Ο Ντάργουιν Νούνιες δεσμεύεται για το μέλλον! Η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ κόστισε 100εκατ. αλλά η απόσβεση φαίνεται πως αργεί...

Ο Ντάργουιν Νούνιες δεσμεύεται για το μέλλον! Η μεταγραφή του στην Λίβερπουλ κόστισε 100εκατ. αλλά η απόσβεση φαίνεται πως αργεί…

Λίγο η προσαρμογή, λίγο οι ατυχίες, κάνουν τη ζωή του στους Reds πιο δύσκολη από ότι φανταζόταν. Η ικανότητα υπάρχει, όμως πρέπει να την δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι αυτό αναμένουν στην Λίβερπουλ από τον υψηλόσωμο επιθετικό.

Ο Ουρουγουανός νιώθει σίγουρος πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. Είναι και ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο να ανταποδώσει στην Λίβερπουλ, όσα προσέφερε εκείνη για να τον αποκτήσει.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά πιστεύω ότι όσο περνούν οι προπονήσεις και τα παιχνίδια, θα προσαρμοστώ σιγά σιγά, έχω την υποστήριξη των συμπαικτών μου. Μετά την κόκκινη κάρτα ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Αποβλήθηκα για τρία παιχνίδια, ξέρω ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος και τώρα ξέρω ότι δεν θα συμβεί ξανά. Πρέπει να ηρεμήσω τα νεύρα μου κατά τη διάρκεια τα παιχνίδια, να μιλώ λιγότερο. Όλοι κάνουμε λάθη και ξέρω ότι θα χρησιμεύσει ως μάθηση και εμπειρία. Αλλά είμαι ήρεμος, ο προπονητής πάντα με υποστήριζε. Οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν επίσης ανά πάσα στιγμή και θα προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα βάζοντας γκολ ή ακόμα και χωρίς γκολ.

Πιστεύω ότι τα γκολ θα έρθουν. Το σημαντικό είναι να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα, ως κάποιος που μπορεί πάντα να συνεισφέρει παίζοντας καλά και, αν δεν σκοράρω, πρέπει να είμαι ήρεμος. Όταν μπει το πρώτο, θα μπουν περισσότερα. Το έχω περάσει στο παρελθόν και είναι λίγο άβολο γιατί, τελικά, ως επιθετικοί ζούμε με γκολ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ