Η Λίβερπουλ χάνει συνεχώς έδαφος και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ βρήκε τι φταίει...

Η Λίβερπουλ χάνει συνεχώς έδαφος και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ βρήκε τι φταίει…

Όλοι προσπαθούν να βρουν απάντηση στα αίτια της κατάρρευσης των Reds. Πως μια άτρωτη ομάδα, έγινε… έρμαιο των αντιπάλων. Κόσμος και παίκτες προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο και ο στυλοβάτης της άμυνας της Λίβερπουλ έδωσε την απάντηση.

Ο Φαν Ντάικ ξεκαθάρισε πως δεν ευθύνεται μόνο η άμυνα για την καθίζηση αλλά το στυλ παιχνιδιού που είναι πλέον προβλέψιμο!

«Οι αντίπαλοι έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας, μας έχουν μάθει» είπε ο Ολλανδός και συνέχισε:

«Οι αντίπαλες ομάδες προφανώς γίνονται καλύτερες, παίζουμε στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο όπου όλες οι ομάδες μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτή τη συνέπεια (της περασμένης σεζόν) και να παίξουμε με χαρά και ελευθερία. Όμως όλα ξεκινούν με το να το κάνουμε μαζί και να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βρούμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να φτάσεις στη στιγμή, και αυτή η συνέπεια είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Πρέπει να το κάνεις μαζί και να αντιμετωπίσεις αποτυχίες μαζί και συνεχίστε να κάνεις τα ίδια πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Πρέπει να βρούμε αυτή τη στιγμή και προφανώς ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Rangersστο Champions League, μετά Arsenal, Rangers, City, West Ham. Ας το κάνουμε, λοιπόν, να πάρουμε πίσω την αυτοπεποίθηση, να πάρουμε πίσω τη συνέπεια και ξέρουμε ότι θα φτάσουμε εκεί. Προφανώς είχαμε κάποιες αποτυχίες και είναι δύσκολο να αντιδράσουμε με τον σωστό τρόπο αν δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όλοι μας. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε. Τι είναι, πριν τέσσερις μήνες παίζαμε για όλους τους τίτλους; Τώρα δεν είμαστε στην καλύτερη στιγμή – αλλά θα φτάσουμε εκεί. Η άμυνα ξεκινά από μπροστά και η επίθεση ξεκινά από πίσω, και έτσι έχουμε τις αρχές μας, και πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό, σε αυτή τη συνέπεια, και είμαι βέβαιος ότι θα το ανατρέψουμε»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ