Ο Αλεξάντερ Άρνολντ δεν διανύει και την καλύτερη φόρμα της καριέρας του. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά και ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να απαντήσει.

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ δεν διανύει και την καλύτερη φόρμα της καριέρας του. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά και ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να απαντήσει.

Όλοι δικαιούνται μια κακή περίοδο. Η σκληρή κριτική θα υπάρχει πάντα ως μέρος των σπορ. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ το βιώνει από πρώτο χέρι φέτος στην Λίβερπουλ και προσπαθεί να το διαχειριστεί.

Οι περισσότεροι καταλογίζουν στον Άγγλο μπακ πως δεν παίζει άμυνα. Αυτή η διαπίστωση είναι διαχρονική αλλά τώρα βρήκαν όλοι ευκαιρία να… ξεσαλώσουν.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Τι πιστεύει ο προπονητής του; Ο Γιούρκγεν Κλοπ απάντησε στις σκληρές κριτικές για τον Άρνολντ. Ο Γερμανός έχει σε τεράστια εκτίμηση τον παίκτη και μπαίνει ασπίδα προστασίας σε όσα ακούγονται.

Χτυπάει όμως και ένα “καμπανάκι”. Σαν να βρίσκει μια μικρή αλήθεια στα λεγόμενα της κοινής γνώμης. Ο Κλοπ μιλάει για το τεράστιο ταλέντο του Αλεξάντερ αλλά τονίζει πως έχει περιθώριο να βελτιωθεί κι άλλο!

«Λέγονται συνέχεια ιστορίες για εκείνον που ισχυρίζονται ότι δεν είναι καλός αμυντικός, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι καλός αμυντικός, πράγματι δεν αμύνεται πάντα καλά, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είναι ακόμα νέος άλλωστε, μόνο 23 χρονών.

Υπάρχει χώρος για βελτίωση σίγουρα, αλλά η συνεισφορά του στην επίθεση είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως θα ήταν και για κάθε ομάδα στον κόσμο. Από τη δική μου πλευρά, είναι μια εύκολη επιλογή. Όποια ομάδα και αν προπονούσα, θα τον υπέγραφα γιατί είναι εξαιρετικός»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ