Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και ο Γιούργκεν Κλοπ το γνωρίζει καλά! Όμως έχει ένα λόγο να αισιοδοξεί!

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και ο Γιούργκεν Κλοπ το γνωρίζει καλά! Όμως έχει ένα λόγο να αισιοδοξεί!

Η μεταγραφή του Αρτούρ κρίθηκε αποτυχημένη από τις πρώτες μέρες ενώ και οι υπάρχοντες μέσοι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Ντεφορμάρισμα και τραυματισμοί κάνουν αρκετά ευάλωτη τη μεσαία γραμμής των Reds.

Ο Ιανουάριος είναι κοντά και ο Γερμανός τεχνικός σκέφτεται να βγει στην αγορά! Η απόκτηση ενός μέσου είναι προτεραιότητα και ήδη έχει εντοπιστεί ο βασικός στόχος.

Αυτός είναι ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Μίλαν. Οι ροσονέρι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αλγερινού ωστόσο ο ατζέντης ψάχνει παράλληλα προτάσεις.

Η Λίβερπουλ είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι και δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε deal. Το συμβόλαιο του παίκτη στη Μίλαν αγγίζει τα 1,7 εκατομμύρια το χρόνο.

Μέχρι τότε όμως ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να ενεργοποιήσει έναν παίκτη από το υπάρχον ρόστερ που ίσως αλλάξει τα δεδομένα! Ο Νάμπι Κεϊτά ταλαιπωρείται από τραυματισμό εδώ και καιρό αλλά τώρα επανέρχεται σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως θα είναι έτοιμος πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο κύπελλο, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ να δουλέψει πιο εντατικά.

Η “μεταγραφή” εκ των έσω ενδεχομένως να είναι και προσωρινή καθώς ο παίκτης από την Γουινέα δεν είναι ικανοποιημένος από τα παιχνίδια που έπαιρνε πριν τον τραυματισμό, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ