Στα 15 του, έκανε την... "ασίστ" στον παίκτη που έκανε την ασίστ και ο Οριγκί έστειλε τη Λίβερπουλ στον τελικό (και τον τίτλο) του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, το ball-boy εκείνο δεν επαναφέρει μπάλες. Τις στέλνει -ασταμάτητα- στα δίχτυα!

Λίβερπουλ: “Κανόνι” το θρυλικό του ball-boy! Θρυλικό, θα πείτε, γιατί; Κοιτάξτε. Πριν από τρια χρόνια, στο Άνφιλντ, οι Reds έχουν να ανατρέψουν ένα βαρύ 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το κάνουν με μαγικό τρόπο. Στο 79′ ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτελεί με πανέξυπνο τρόπο ένα κόρνερ και ο Ντιβόκ Οριγκί κάνει το 4-0.

Ο Τρεντ, όμως, έχει καταφέρει να “διαβάσει” τη φάση τόσο καλά επειδή το ball-bοy της ομάδας έχει τρέξει σα δαιμονισμένο για να του πάει τη μπάλα στο κόρνερ. Είναι, που λέει ο λόγος, σα να έκανε την… ασίστ στον ασίστερ του γκολ. Το ημερολόγιο έλεγε 7 Μαΐου του 2019 και το ball-boy είχε μόλις κλείσει, την προηγούμενη ημέρα, τα 15 του!

Σήμερα, λίγο πριν κλείσει τα 18 του (γεν. 6/5/2004) ο Όκλεϊ Κανονίερ είναι… επώνυμο και πράγμα -και στα αγγλικά και στα ελληνικά. Από μικρό παιδάκι στην Ακαδημίες της Λίβερπουλ, ο Όκλεϊ είναι σήμερα παίκτης της Κ18 της ομάδας. Και… τι κανονίερ είναι, δε λέγεται.


Η ταχύτητα έχει γίνει σήμα-κατατεθέν του!

Εκείνη η ταχύτητά του στην επαναφορά της μπάλας στο ματς με τη Μπαρτσελόνα, έχει γίνει πια σήμα-κατατεθέν του στα παιχνίδια. Μόνο που, τώρα, δεν την επαναφέρει. Τη… στέλνει συστημένη στα δίχτυα! Ο Κανονίερ έχει… κανονιοβολήσει 21 γκολ σε 18 συμμετοχές του στην Κ18 της Πρέμιερ! Είναι πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ, αλλά και του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ είναι 2η στην Κ18 της Πρέμιερ, με την ομάδα της Σίτι να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο. Αλλά ο Κανονίερ γράφει τη δική του ιστορία. Έχει κι άλλο ένα γκολ στο Κ18 Κύπελλο κι ακόμη ένα στο UEFA Youth League. Με άλλα λόγια, πάει… φουλ για την πρώτη ομάδα -όπου, βέβαια, θα είναι σίγουρα ο πιο ευγενικός παίκτης με όλα τα ball-boys…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ