Παραδοχή ή mind games; Η Λίβερπουλ απομακρύνεται πολύ από την κορυφή και παρά το γεγονός πως είναι νωρίς στη σεζόν, πετάει... λευκή πετσέτα.

Παραδοχή ή mind games; Η Λίβερπουλ απομακρύνεται πολύ από την κορυφή και παρά το γεγονός πως είναι νωρίς στη σεζόν, πετάει… λευκή πετσέτα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα. Η συνέπεια που τόσο πολύ αναζητά και υπενθυμίζει, δεν έρχεται και οι στόχοι απομακρύνονται όσο περνάει ο καιρός.

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε εχθές και από την Άρσεναλ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Emirates. Το 3-2 υπέρ των κανονιέρηδων, άφησε τους Reds 14 ολόκληρους βαθμούς πίσω στην βαθμολογία.

Για αυτή τη συνθήκη μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ που προς έκπληξη όλων δήλωσε πως ο τίτλος χάθηκε από τώρα…

“Ο τίτλος δεν είναι πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή, έχουμε άλλα προβλήματα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίζουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια με μεγαλύτερη συνέπεια. Δεν είμαστε στην κουρσα του τίτλου” και πρόσθεσε:

“Νομίζω πως το ματς ήταν για ισοπαλία όμως δεν πήραμε τίποτα. Κάναμε αρκετά καλά πράγματα απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Μπορείς να χάσεις σε αυτό το γήπεδο, όμως είχαμε ανάγκη τους τρεις πόντους.

Είδα μία ομάδα με τη σωστή νοοτροπία που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πάλεψε στο πρώτο μέρος όμως δεν είδα αντίστοιχα πράγματα από εμάς στο δεύτερο μέρος. Υπήρχαν αρκετά πράγματα που πήγαν εναντίον μας αλλά δεν είμαστε τυφλοί, σε κάποιες στιγμές θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ