Η Λίβερπουλ έκανε κάτι που αξίζει να επαινεθεί, και να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες ομάδες και ειδικά τα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ.  Μια μεγάλη φιλανθρωπική πρωτοβουλία ανέλαβε η πρωταθλήτρια Αγγλίας για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε διάφορα στρατόπεδα ανά τον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ υπέγραψαν και δώρισαν φανέλες τους, ύστερα από το κάλεσμα  της […]

Η Λίβερπουλ έκανε κάτι που αξίζει να επαινεθεί, και να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες ομάδες και ειδικά τα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ.  Μια μεγάλη φιλανθρωπική πρωτοβουλία ανέλαβε η πρωταθλήτρια Αγγλίας για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε διάφορα στρατόπεδα ανά τον κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ υπέγραψαν και δώρισαν φανέλες τους, ύστερα από το κάλεσμα  της  επιτροπής έκτακτης ανάγκης για καταστροφές (DEC/ Disasters Emergency Committee), για τα άτομα που ζουν σε στρατόπεδα προσφύγων, και είναι πολύ ευάλωτοι ειδικά την εποχή του κορονοιού.

Στα τελευταία της χρόνια με τον Γιούργκεν Κλοπ ξαναβρήκε την χαμένη της ταυτότητα και επέστρεψε στους τίτλους εντός και εκτός νησιού. Πρώτα το 2019 κατάκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, και  back-to-back τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην συνέχεια το 2020 ήρθε η επιστροφή στον θρόνο της με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Ταυτόχρονα είχε και την μετακόμιση της στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του  Kirkby.

Οι υπογεγραμμένες φανέλες (Από τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον Φεβρουάριος 2019) έγιναν δωρεά στην DEC, και η επιτροπή θα βγάλει σε δημοπρασία τις φανέλες ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της DEC, Σαλέχ Σαίντ δήλωσε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Λίβερπουλ και τους παίκτες της πρώτης ομάδας για τη γενναιόδωρη δωρεά τους στην έκκλησή μας. Μέσα σε στρατόπεδα προσφύγων και προσωρινά καταφύγια σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι με λίγη τροφή, καθαρό νερό και ιατρική βοήθεια»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ