Η Λίβερπουλ διανύει περίοδο ντερφορμαρίσματος και ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει λύσεις στα προβλήματα. Έναν παίκτη όμως τον εμπιστεύεται περισσότερο και τον θεωρεί “ρυθμιστή”.

Η Λίβερπουλ διανύει περίοδο ντερφορμαρίσματος και ο Γιούργκεν Κλοπ ψάχνει λύσεις στα προβλήματα. Έναν παίκτη όμως τον εμπιστεύεται περισσότερο και τον θεωρεί “ρυθμιστή”.

Οι απώλειες στην Premier League, η βαριά ήττα στην πρεμιέρα του Champions League. Μαζεύτηκαν πολλά άσχημα στην ομάδα του Μέρσεϊσάιντ και οι απαιτήσεις δεν σηκώνουν άλλη αποτυχία.

Για να έρθουν τα αποτελέσματα και κυρίως να βελτιωθεί η εικόνα, ο Γερμανός τεχνικός πρέπει να επιστρατεύσει τις προπονητικές αρετές του. Δηλώσεις δεν κάνει πολλές ή τουλάχιστον φροντίζει να παίζει… mind games!

Το ματς με τον Άγιαξ για το Champions League είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Αρχικά βαθμολογικά γιατί η ήττα της πρεμιέρας δεν αφήνει περιθώρια και αφετέρου γιατί είναι η κατάλληλη ώρα της αντεπίθεσης!

Παιχνίδια για την Premier League η Λίβερπουλ δεν έχει αυτή την περίοδο λόγω του θανάτου της Βασίλισσας και η ομάδα έχει την ευκαιρία να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα στο στυλ παιχνιδιού της.

Εν ολίγοις στην κατάσταση που βρίσκονται οι Reds αναζητούνται νέοι ρόλοι (έστω και προσωρινοί). Ο Σαλάχ δεν… τραβάει, ο Νούνιες ακόμα εγκλιματίζεται και ο Μανέ… λείπει!

Ο Κλοπ εναποθέτει τις ελπίδες του στον ρυθμιστή του κέντρου. Τον Τιάγκο Αλκάνταρα. Αυτός θεωρεί κατάλληλο για να βγάλει από την αγωνιστική κρίση την Λίβερπουλ.

Ταχυδυναμικός, σωστός στις τοποθετήσεις του, ακριβής στις μεταβιβάσεις! Ότι χρειάζεται ένας προπονητής, μια ήρεμη δύναμη για να επανέλθει η αισιοδοξία στον ίδιο αλλά και την ομάδα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ