Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για τα παιδιά με ανάρτηση του στα social media.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι σπουδαίος. Ο Πορτογάλος σουπερ σταρ δεν είναι μόνο σπουδαίος μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αυτά που κάνει, αλλά και εκτός αυτού.

Πριν λίγες μέρες έσβησε τα 37 κεράκια, όμως συνεχίζει να αγωνίζεται και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μη είναι σε καλό φεγγάρι καθώς δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία ματς, αλλά παραμένει ευαίσθητος σαν άνθρωπος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο καθώς αποκλείστηκε από την Μίντλεσπρο στο Κύπελλο αλλά και στη Premier League αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπέρνλι.

Αυτά δεν αποτελούν εμπόδιο για τον άσο των «Κόκκινων Διαβόλων» να αποδείξει ακόμα μια φορά την απίστευτη ευαισθησία του. Ανά τακτά διαστήματα μέσω των social media δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του ο Πορτογάλος επιθετικός. Έτσι αυτή τη φορά έκανε την εξής ανάρτηση, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι:

«Τα παιδιά ήταν και είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο. Και η δουλειά μας είναι να τα προστατέψουμε με κάθε κόστος. Οι οπαδοί θα είναι πάντα ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Και πρέπει να σεβόμαστε κάθε κατάσταση που βιώνουν. Κάθε δυσκολία που ζουν, ώστε να είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, ώστε να την υποστηρίξουν», έγραψε ο Ρονάλντο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ