Αυτό το θέμα με τις κόκκινες έχει καταντήσει αστείο για την φετινή Άρσεναλ που σχεδόν σε κάθε αγώνα βλέπουμε και ένα τουλάχιστον ποδοσφαιριστής να παίρνει κόκκινη (υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως χθες) και σε πολλες περιπτώσεις αστείες, που στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα του Αρτέτα. Ένα σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει άμεσα. Το χθεσινό παιχνίδι […]

Αυτό το θέμα με τις κόκκινες έχει καταντήσει αστείο για την φετινή Άρσεναλ που σχεδόν σε κάθε αγώνα βλέπουμε και ένα τουλάχιστον ποδοσφαιριστής να παίρνει κόκκινη (υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως χθες) και σε πολλες περιπτώσεις αστείες, που στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα του Αρτέτα. Ένα σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει άμεσα.

Το χθεσινό παιχνίδι με την Γουλβς ήταν ακριβώς αυτό που αναφέρουμε παραπάνω. «Αυτοκτονία» από τα… άγραφα. Η Άρσεναλ που υπερείχε και προηγούνταν για 45 λεπτά, προδόθηκε από αποβολή-πέναλτι του Λουίς και παιδαριώδη κόκκινη του Λένο στο 2ο ημίχρονο και χάρισε στη Γουλβς την πρώτη της νίκη μετά από ενάμιση μήνα (2-1).

Δύο αμυδρές επαφές. Μία στο πόδι αντιπάλου, μία στο χέρι του τερματοφύλακα. Αυτό ήταν το αντίτιμο που πλήρωσε η Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς, σε έναν «εφιάλτη» που στα πρώτα 45 λεπτά, έμοιαζε πραγματικά βγαλμένος από ακραίο θρίλερ. 

Αλλά τι λέει ο Νταβίντ Λουιζ που είχε και συνήγορο υπεράσπισης τον Τζον Τέρι.

Φαίνεται να επιμένει πως η απόφαση του διαιτητή ήταν λανθασμένη, κάτι το οποίο έδειξε μέσω των social media. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο απλώς έγραψε «απίστευτο», μαζί με κάποια θυμωμένα emojis.

Στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του στάθηκε και ο John Terry, με τον πρώην αμυντικό της Chelsea να υποστηρίζει και εκείνος πως η απόφαση ήταν λανθασμένη. Έγραψε στο Instagram: «Ποτέ δεν ήταν κόκκινη κάρτα αυτό, διπλό λάθος!».

«Οποιοσδήποτε έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο μπορεί να δει πως ο David δεν προσπαθεί να παίξει στην μπάλα. Στην πραγματικότητα κάνει πίσω από την φάση, το οποίο σημαίνει πως είναι πέναλτι, αλλά όχι κόκκινη κάρτα. Προφανώς δεν παίζεις, επίσης τσέκαρε και τους κανονισμούς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ