Η υπόθεση του Ντάρβιν μοιάζει τελειωμένη. Ωστόσο τίποτε δεν τελειώνει μέχρι να μπουν υπογραφές. Για τη Μπενφίκα είναι δελεαστικό να ψάξει τρόπους να ανεβάσει το κασέ του κι άλλο. Σε τέτοια περίπτωση, ωστόσο, ο Κλοπ έχει λύση. Μια λύση που, μαζί με το Σαλάχ σημαίνει... 46 γκολ!

Κλοπ: Νούνιες, ναι, Αλλιώς… “Σον-ούνιες”! ΟΚ. Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του φαινόμενου από την Ουρουγουάη έχει κλείσει στη Λίβερπουλ. Άλλωστε, τα 80.000.000 ευρώ -100.000.000 υπό προϋποθέσεις- δεν είναι και λίγα λεφτά. Όμως ο παίκτης κλείνει τα 23 του σε λίγες μέρες, στις 24 Ιουνίου. Έχει συμβόλαιο ως το 2025. Και εφέτος έκανε… παπάδες. Πέτυχε 34 γκολ και είχε και 4 ασίστ σε 41 εμφανίσεις με τη Μπενφίκα. Μόνον ο βιονικός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε (λίγο) καλύτερη αναλογία λεπτών συμμετοχής/γκολ από τον Νούνιες στα 6 μεγάλα πρωταθλήματα εφέτος.

Γιατί τα λέμε αυτά; Για ένα απλό λόγο: Διότι κάτι είναι οριστικό όταν υπάρχουν στο τραπέζι και οι υπογραφές. Η Μπενφίκα μπορεί να μπει στον πειρασμό να κρατήσει τον παίκτη για ένα ακόμη χρόνο, για να ανεβάσει κι άλλο το κασέ του. (Έτσι όπως πάει, άλλωστε, κάτι τέτοιο είναι το πιο πιθανό να συμβεί). Σε τέτοια περίπτωση, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στενοχωρηθεί, φυσικά. Αλλά… δε θα κόψει και φλέβα.

Ο αντικαταστάτης του Σαντιό Μανέ (εάν η Μπάγερν αποφασίσει να ξεφύγει λίγο από το δόγμα της… δημοσιονομικής ισορροπίας), εφόσον ναυαγήσει του Νούνιες, είναι πολύ κοντά του. Στο Λονδίνο. Και ήλθε έτσι κι αλλιώς κοντά στη Λίβερπουλ εφέτος. Πώς; Μα, ποζάροντας δίπλα στον Μοχάμεντ Σαλάχ για τον τίτλο του αρχικανονιέρη της σεζόν!

Έδειξε εφέτος και σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα

Ο Χέουνγκ-Μιν Σον με τον Σαλάχ μαζί έβαλαν εφέτος 46 γκολ στην Πρέμιερ! Και ο Κορεάτης έδειξε επίσης, όσο ο Χάρι Κέιν περνούσε τα… ψυχολογικά του, επειδή έμεινε για μία ακόμη χρονιά στους “Πετεινούς”, ότι είναι λίρα-εκατό και ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Ήταν η σταθερή μηχανή γκολ, ασίστ και… αισιοδοξίας της ομάδας. Και η εμπειρία του από την Πρέμιερ είναι πια πολύ μεγάλη.

Το όνομα του Κορεάτη “έπαιξε” στα ρεπορτάζ για τη Λίβερπουλ και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν άρχισαν όλοι να καταλαβαίνουν ότι ο Μανέ θέλει να φύγει από το Άνφιλντ. Το βάρος, ωστόσο, έπεσε από τότε στον Νούνιες -ως παίκτη που είναι, βέβαια και σε καλύτερη ηλικία. Αλλά εάν -λέμε, εάν- τελικά ο Ουρουγουανός δεν έλθει Αγγλία, ένα διδυμάκι που θα σου δώσει σχεδόν 50 γκολ σε μια σεζόν δεν είναι κάτι που χαλάει κανέναν προπονητή. Ούτε, φυσικά, τον Κλοπ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ