Η Γιουνάιτεντ  δεν έμιενε ευχαριστημένη από την προσφορά του Πολ Πογκμπά... Και ο Ρόι Κιν σχολίασε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο την φυγή του Γάλλου από την αγαπημένη του ομάδα. 

Η Γιουνάιτεντ  δεν έμιενε ευχαριστημένη από την προσφορά του Πολ Πογκμπά… Και ο Ρόι Κιν σχολίασε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο την φυγή του Γάλλου από την αγαπημένη του ομάδα. 

Ο  27χρονος Γάλλος αποτελεί εδώ και λίγο καιρό και επίσημα παρελθόν από  «Κόκκινος Διάβολος» και ο θρυλικός Κιν, που εκτελεί ενίοτε και χρέη σχολιαστή στην αγγλική τηλεόραση ρωτήθηκε για το πως βλέπει την επιστροφή του στην Γιουβέντους και τον τρόπο που αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ. 

«Το γεγονός πως έληξαν 4-5 συμβόλαια παικτών δεν είναι απαραίτητα κακό. Εγώ πιστεύω πως αυτό μπορεί να είναι καλό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε.

«Είναι μερικοί παίκτες που… νοητικά είχαν αποχωρήσει εδώ και μήνες από τον σύλλογο. Ένας προπονητής δεν μπορεί να παίζει με αυτούς τους παίκτες, δεν είναι λογικό. Καλύτερα να παίζεις με μερικούς νέους ποδοσφαιριστές και θα βρεθούν τα χρήματα για να αποκτηθούν και άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόι Κιν!

Για παράδειγμα ο Πολ Πογκμπά έπαιξε μαζί με τρεις προπονητές και δεν κατάφερε να βγάλει κάποιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο με κανέναν εξ αυτών Ήταν …εκτός! Νοητικά!”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ