Η Γερμανίδα διεθνής τερματοφύλακας, Αν - Κάτριν Μπέργκερ, είναι έτοιμη για ακόμη μία μάχη. Που θα είναι και αυτή νικηφόρος. Απέναντι στον καρκίνο του Θυροειδή. 

Η Γερμανίδα διεθνής τερματοφύλακας, Αν – Κάτριν Μπέργκερ, είναι έτοιμη για ακόμη μία μάχη. Που θα είναι και αυτή νικηφόρος. Απέναντι στον καρκίνο του Θυροειδή.

Η ποδοσφαιρίστρια διεγνώσθη για πρώτη φορά με καρκίνο στο θυρεοειδή το 2017 ενώ έπαιζε στην Μπέρμιγχαμ, αλλά η υγεία της βελτιώθηκε άμεσα, μέσα σε τέσσερις μήνες και συνέχισε μάλιστα να λογίζεται στην ομάδα της χρονιάς του πρωταθλήματος στην Premier League.

Πρόσφατα όμως, μέσω μιας ανάρτησης της επιβεβαίωσε ότι έπαθε υποτροπή  μετά από τέσσερα έτη που παρέμενε σε ύφεση και πλέον σκοπεύει να ξεκινήσει νέα θεραπεία αυτή την εβδομάδα.

«Ήθελα να ενημερώσω άμεσα τους θαυμαστές ότι δυστυχώς, μετά από τέσσερα χρόνια ζωής χωρίς καρκίνο, εντοπίστηκε υποτροπή στον θυρεοειδή μου.

Έχω ξαναπεί ότι ως αθλήτρια πρέπει να παλεύεις κάθε μέρα για να είσαι ο καλύτερος που μπορείς και αυτό είναι κάτι που θα συνεχίσω να κάνω και ελπίζω, μοιράζοντας το ταξίδι μου, να μπορώ να βοηθήσω άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.

Συνεργάζομαι στενά με τον γιατρό και τον ειδικό του συλλόγου μου στο Λονδίνο και η θεραπεία μου θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα.

Παραμένω βέβαιη ότι η θεραπεία μου θα είναι εξίσου αποτελεσματική με την προηγούμενη φορά και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να σας δω όλους στο Kingsmeadow και στο Stamford Bridge».

«Όλοι στην Τσέλσι είναι δίπλα της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής και ο σύλλογος θα παράσχει οποιαδήποτε υποστήριξη μπορούμε για να τη βοηθήσουμε να αναρρώσει γρήγορα», ήταν το μήνυμα της ομάδας της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γυναικείος Αθλητισμός

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι