Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω δεν πας πουθενά. Βαριά ήττα εντός έδρας από την εκπληκτική φέτος Άστον Βίλα, με τους ποδοσφαιριστές του Αρτέτα σαν να ήταν σε κάποιο άλλο […]

Το πρόβλημα της Άρσεναλ με την αστάθεια της δυστυχώς παραμένει και σίγουρα δεν δείχνει ούτε και φέτος έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Με ένα βήμα μπρος και δύο πίσω δεν πας πουθενά. Βαριά ήττα εντός έδρας από την εκπληκτική φέτος Άστον Βίλα, με τους ποδοσφαιριστές του Αρτέτα σαν να ήταν σε κάποιο άλλο γήπεδο. Η Άστον Βίλα στο -3 από την κορυφή!

Διασυρμός για την Άρσεναλ σήμερα από τη φοβερή και τρομερή Άστον Βίλα που επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ, και ξαναφέρνει στην ομαδα του Αρτέτα τις κλασικές γκρίνιες που δεν λένε να σταματήσουν εδώ και πολλά πολλά χρόνια.

 Το γκολ «μύριζε» ώρα και ήρθε στο 23ο λεπτό. Ο Μπουκαγιό Σακά των γηπεδούχων έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας δίκαια το προβάδισμα με 1-0 στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στο δεύτερο με την Βίλα να μπαίνει δυνατά, και την Άρσεναλ να κάνει ρεπό.Στο 72ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν «ταφόπλακα» στα όνειρα ανατροπής των γηπεδούχων, με τον Γουότκινς να γράφει το 2-0! Τρία λεπτά αργότερα ο Άγγλος επιθετικός έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τη Βίλα, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το 3-0!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι