Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη της, ακριβώς στο 70’.

Η Premier League θα ξεκινήσει και πάλι, μετά τη διακοπή της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ολόκληρη η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε πένθος, με την ποδοσφαιρική δράση στην Αγγλία να διακόπτεται. Θα αποφασιστεί, από τη διοργανώτρια αρχή, πότε θα γίνει η 7η αγωνιστική.

Το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής και σε όλες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, ακριβώς στο 70’. Όσα, δηλαδή, ήταν τα χρόνια που έκατσε στον θρόνο.

Θα γίνει και ανάκρουση του εθνικού ύμνου και στις οθόνες και τις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες θα εμφανιστούν εικόνες αφιερωμένες σε εκείνη.

Οι σημαίες σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα κυματίζουν, φυσικά, μεσίστιες. Οι φίλαθλοι, από την πλευρά τους, θα κληθούν να χειροκροτήσουν στη μνήμη της για την 70χρονη βασιλεία της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Όλοι οι αγώνες της Premier League μεταξύ της Παρασκευής 16 και της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου θα δώσουν την ευκαιρία στη λίγκα, τους συλλόγους και τους οπαδούς να συγκεντρωθούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην αυτού μεγαλειότητα βασίλισσα Ελισάβετ Β’, τιμώντας την εξαιρετική ζωή και προσφορά στο έθνος και τον κόσμο.

Οι θαυμαστές θα κληθούν να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή, το οποίο θα ακολουθήσει ο εθνικός ύμνος, God Save The King

Οι μεγάλες οθόνες και οι περιμετρικοί πίνακες LED θα εμφανίζουν εικόνες φόρου τιμής στην αυτή μεγαλειότητα και οι σημαίες στους χώρους θα κυματίζουν μεσίστιες.

Όταν το ρολόι γυρίσει στα 70 λεπτά, οι φίλαθλοι θα κληθούν να χειροκροτήσουν την 70χρονη βασιλεία της βασίλισσας».

Δείτε το εντυπωσιακό coreo των Σκωτσέζων στην αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την 2η αγωνιστική του UEFA Champions League:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ