Μία σοκαριστική αποκάλυψη έγινε από Μέσα της Αγγλίας και αφορούν θρυλικά γήπεδα της Αγγλίας που πολύ πιθανό να... βουλιάξουν σε λίγα χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έγινε από Μέσα της Αγγλίας και αφορούν θρυλικά γήπεδα της Αγγλίας που πολύ πιθανό να… βουλιάξουν σε λίγα χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Ο πλανήτης εκπέμπει SOS με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν, απόρροια της υπερθέρμανσης της γης. Οι επιπτώσεις του μέλλοντος θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό κοινωνίες και το ποδόσφαιρο.

Η έρευνα του συγγραφέα, Ντέιβιντ Γκόλντμπλατ, έδειξε η επικίνδυνα αυξανόμενη στάθμη της θάλασσας κάνει ευάλωτα μεγάλα αγγλικά γήπεδα όπως το Στάμφορντ Μπριτζ. Η εκτίμησή του είναι πως μέχρι το 2050 πολλά στάδια θα έχουν… βουλιάξει.

«Στην Αγγλία, αυτό το φαινόμενο θα είναι πολύ σοβαρό. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, περίπου το ένα τέταρτο των γηπέδων των 92 ομάδων που παίζουν στις επαγγελματικές κατηγορίες απειλούνται με ετήσιες πλημμύρες ή ακόμα και με το να ”βουλιάξουν” ως το 2050».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик