O μεγάλος χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον θρυλικό CR7 στο Ολντ Τράφοντ και είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει την μεταγραφή του επιθετικού της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με την Auto Esporte, η Chevrolet πήρε την μεγάλη απόφαση να αναλάβει όλο το κόστος που θα απαιτηθεί για να επιστρέψει το παιδί του Σερ Άλεξ στο σπίτι […]

O μεγάλος χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον θρυλικό CR7 στο Ολντ Τράφοντ και είναι έτοιμος να χρηματοδοτήσει την μεταγραφή του επιθετικού της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με την Auto Esporte, η Chevrolet πήρε την μεγάλη απόφαση να αναλάβει όλο το κόστος που θα απαιτηθεί για να επιστρέψει το παιδί του Σερ Άλεξ στο σπίτι του.

Με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Ιταλικής ομάδας είναι γνωστό εδώ και μήνες  ότι η Γιουβέντους θέλει να πουλήσει το μεγάλο της αστέρι και τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δια μέσου της Chevrolet μπορεί να κάνει αυτήν την μεγάλη μεταγραφή πραγματικότητα.

Ο Κριστιάνο παιδί του Σερ Άλεξ θα ήταν ιδανικό να κλείσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη του έχει γίνει πρόταση, και ταυτόχρονα ο Μέσι μπορεί να πάει να βρει τον Πεπ στην Μάντσεστερ Σίτι. Λέτε στην Πρέμιερ Λιγκ να ξαναδούμε τις μεγάλες μονομαχίες Ρονάλντο με Μέσι και να αναστενάξει όλο το Μάντσεστερ. Θα ήταν η χαρά όλων των φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ουσιαστικά ποδοσφαιρικά μεγάλωσε και καταξιώθηκε σε πρώτο επίπεδο με την Γιουνάιτεντ με τον μεγάλο Σερ Άλεξ που τον είχε κυριολεκτικά σαν παιδί του. Η Γιουβέντους δεν θέλει εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων να τον κρατήσει και η Γιουνάιτεντ θα ήθελε ο “δικός της” σούπερ σταρ να κλείσει την καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ. Το νησί βουίζει ότι ο Κριστιάνο ήδη έχει δεχτεί επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του στο «Θέατρο των Ονείρων». Πλέον, η επιστροφή του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ είναι πιο κοντά από ποτέ.

Οι δύο μεγάλοι σούπερ σταρ βρίσκονται κοντά να ξαναβρεθούν μαζί σε ίδιο πρωτάθλημα

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο του του ESPN και του «Fox Sports»,  Κριστιάν Μάρτιν, ο Ρονάλντο έχει δεχτεί ήδη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επιστροφή στο Νησί, καθώς επίσης και η Γιουβέντους και μέσα στις επόμενες ημέρες η Ιταλική ομάδα θα δώσει την απάντηση της

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик