Μπορεί να διανύουμε εβδομάδα Champions League όμως το ντέρμπι της Premier League Άρσεναλ-Μαν.Σίτι κλέβει αρκετή από τη δόξα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Μπορεί να διανύουμε εβδομάδα Champions League όμως το ντέρμπι της Premier League Άρσεναλ-Μαν.Σίτι κλέβει αρκετή από τη δόξα της κορυφαίας διοργάνωσης.

Τα βλέμματα απόψε το βράδυ θα είναι στραμμένα στο Emirates. Η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται την δεύτερη Μαν.Σίτι στην έδρα της σε μια τιτανομαχία που ίσως φανερώσει πολλά ως προς την έκβαση του φετινού τίτλου.

Η Άρσεναλ παρά τις γκέλες των τελευταίων αγωνιστικών δείχνει πιο ώριμη από ποτέ για το πρωτάθλημα και για να πετύχει το στόχο της πρέπει να σήμερα να κερδίσει και να σπάσει μια μεγάλη “κατάρα”!

Οι κανονιέρηδες τρέχουν ένα μεγάλο αρνητικό σερί κόντρα στην Μαν.Σίτι, την οποία έχουν να κερδίσουν από το 2015, με τα γκολ των Γουόλκοτ και Ζιρού.

Μάλιστα η σεζόν 2015-2016 ήταν η τελευταία χρονιά που η Άρσεναλ είχε τερματίσει πάνω από τη Σίτι. Τότε πρωταθλήτρια είχε αναδεχθεί η Λέστερ με την Άρσεναλ που είχε στον πάγκο της τον Αρσέν Βενγκέρ να τερματίζει δεύτερη ένα βαθμό πάνω από την Τότεναμ. Αυτή ήταν και η καλύτερη θέση της στην Premier league τα τελευταία χρόνια.

Έκτοτε, η κυριαρχία της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε αντίκτυπο και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις καθώς οι Λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει να τους κερδίσουν στο πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ