Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια. Και πάνω που είπαμε ότι κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners ήρθε η εντός έδρας  ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας και τους πάγωσε. Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 0 – 0 Χρειάστηκε να […]

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια. Και πάνω που είπαμε ότι κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners ήρθε η εντός έδρας  ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας και τους πάγωσε.

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 0 – 0

Χρειάστηκε να περάσουν 80 ολόκληρα 90λεπτα σε επίπεδο Premier League για να μείνει «καρφωμένη» στο μηδέν στο «Emirates». Και τελικά το έκανε σε λονδρέζικο ντέρμπι, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (0-0), πάνω που είχε βρει τον ρυθμό της και συμμάζευε το χειρότερό της ξεκίνημα. Η Άρσεναλ ήταν μέτρια για ένα ημίχρονο, είχε τον απόλυτο έλεγχο στο 2ο μέρος, όμως, το νικηφόρο 3/3 δεν έγινε ποτέ 4/4.

Οι «κανονιέρηδες» ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 20′ με τον Ομπαμεγιάνγκ να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκουαίτα με τρομερή επέμβαση τον σταμάτησε, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε ξανά τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Η Κρίσταλ Πάλας απάντησε στο 39′ με τον Μπεντέκε να πιάνει την δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά ο Λένο έδιωξε εντυπωσιακά.

Η ομάδα του Αρτέτα συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο μέρος και έφτασε κοντά στο γκολ στο 63′ αλλά ο Γκουαίτα σταμάτησε την προσπάθεια του Μέιτλαντ-Νάιλς, ενώ στο 89′ ο τερματοφύλακας της Πάλας έδιωξε σωτήρια την μπάλα μετά από σέντρα του Σακά, υποχρεώνοντας την Άρσεναλ να μείνει στο μηδέν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν