Ο Γουίλιαν έχει φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι. Με τις επιδόσεις του ήταν πάντα στο προσκήνιο εκτός από μία περίοδο την οποία θυμάται και δυσανασχετεί...

Ο Γουίλιαν έχει φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι. Με τις επιδόσεις του ήταν πάντα στο προσκήνιο εκτός από μία περίοδο την οποία θυμάται και δυσανασχετεί

Το 2020 ο Βραζιλιάνος αποχωρίστηκε την Τσέλσι μετά από πολλά χρόνια. Δεν πήγε ωστόσο πολύ μακριά. Η Άρσεναλ ήταν ο νέος σταθμός της καριέρας του και ήλπιζε πως θα παραμείνει στο υψηλό επίπεδο. Την πόλη και το πρωτάθλημα τα γνώριζε όμως τίποτα δεν πήγε καλά.

Ο λόγος ήταν ο κόσμος, ο οποίος δεν τον συμπαθούσε. Και σε μια ομάδα που δεν σε θέλουν οι πολλοί, δεν μπορείς να πετύχεις! Αυτή τη δραματική εμπειρία θυμάται και ο Γουίλιαν που ουσιαστικά τον έριξε από την ελίτ. Πλέον προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό του στην Φούλαμ.

“Νομίζω ότι είμαι ίσως ο μόνος παίκτης που έχει κάνει κάτι τέτοιο (να τερματίσει πρόωρα το συμβόλαιό του). Οποιοσδήποτε άλλος παίκτης στην περίπτωσή μου θα είχε μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου και θα συνέχιζε να μαζεύει χρήματα.

Αλλά δεν είμαι έτσι. Τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Πρέπει να νιώθω καλά, να έχω κίνητρο για να πάω στην προπόνηση. Δεν το είχα εκεί κι έτσι αποφάσισα να φύγω.

Στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν παίζαμε χωρίς φιλάθλους. Δεν είδα οπαδούς της Άρσεναλ. Ίσως έπρεπε να νιώσω το βουητό του πλήθους, ήταν κάτι που μου έλειπε. Ήταν μια δύσκολη στιγμή όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους στον κόσμο. Το να παίζεις χωρίς οπαδούς σε ένα νέο σύλλογο δεν είναι εύκολο”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ