Οι φίλοι της Νότιγχαμ έμαθαν την απόλυση Κορμπεράν και έβγαλαν το δικό τους σύνθημα.

Στον τελευταίο αγώνα η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε στο «City Ground» τη Φούλαμ, σε ένα «γεμάτο» ματς, στο οποίο γνώρισε την ήττα με 3-2, αν και προηγήθηκε στο σκορ, αλλά σε 5 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ.

Οι φίλοι της Νότιγχαμ έμαθαν την απόλυση Κορμπεράν και έβγαλαν το δικό τους σύνθημα.

«Κούπερ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου»

Στη Nottingham Post ήταν πρώτη είδηση η απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν και μεταξύ άλλων έγραφε:

 «Δεδομένου του σύντομου χρόνου που διήρκησε η θητεία του 39χρονου Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί φοβούνται ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και στον προπονητή της Φόρεστ, Στηβ Κούπερ μετά την έναρξη της σεζόν στην Premier League. Η Φόρεστ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 19η θέση με πέντε ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη»

Ενδεικτικά σχόλια φίλων της Φόρεστ:

«Ελπίζω ο κ. Μαριανάκης να δώσει στον Κούπερ περισσότερο χρόνο για να διορθώσει τα πράγματα από ό,τι έκανε με τον Κορμπεράν στον Ολυμπιακό».

«Η απόλυση του Κορμπεράν υποδηλώνει ότι είναι μόνο θέμα χρόνου να απολυθεί ο Στηβ Κούπερ και να έρθει η διάσωση της ομάδας με τον Σον Ντάις»

«Από τώρα; Αυτό δεν μοιάζει για τον Κούπερ»

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη γνώρισε την την τέταρτη διαδοχική ήττα, και το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει να δείχνει αρκετά αβέβαιο. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην περίοδο των μεταγραφών έγινε μια τεράστια επένδυση και αποκτήθηκαν 21 παίκτες και έδωσε σχεδόν 162 εκατ. ευρώ!  Ρεκόρ μεταγραφών στην Premier League καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 17 που είχε κάνει η Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2013.

Μπορεί ο Στιβ Κούπερ να ανέβασε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, μετά από 23 χρόνια και να ανανέωσε το καλοκαίρι μέχρι το 2024, αλλά ήδη τα δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η μέχρι τώρα πορεία είναι αρνητική. Φυσικά χρειάζεται χρόνος, αφού μέχρι να μονταριστούν τόσοι νέοι παίχτες, αλλά και οι υποχρεώσεις τρέχουν και κάθε βαθμός που χάνεται είναι πολύτιμος.

Θα έχει ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον προπονητή του, και να θα δωθεί η πίστωση χρόνου, ή θα πράξει αλά Ελληνικά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик