Θα διαδεχτεί τον προσωρινό πρόεδρο, Πίτερ ΜακΚόρμικ, που είχε αναλάβει μετά την παραίτηση του Γκάρι Χόφμαν τον Νοέμβριο του 2021.

Η επιχειρηματίας, Άλισον Μπρίτεν, θα γίνει η νέα πρόεδρο της Premier League μόλις ολοκληρωθεί το 2022. Θα γίνει η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τις τύχες του πιο εμπορικού πρωταθλήματος στον κόσμο.

Η εκλογή της έγινε μετά από ομόφωνη ψήφιση της. Θα διαδεχτεί τον προσωρινό πρόεδρο, Πίτερ ΜακΚόρμικ, που είχε αναλάβει μετά την παραίτηση του Γκάρι Χόφμαν τον Νοέμβριο του 2021.

Η νέα πρόεδρος επαγγελματικά ασχολείται με επιχειρήσεις και είναι CEO στην Whitbread PLC. Φυσικά θα παραιτηθεί για να μπορέσει να αναλάβει ως πρόεδρος της Πρέμιερ Λιγκ.

Το 2019 της έλαβε μια μεγάλη διάκριση όταν της απονεμήθηκε βραβείο CBE.

Αυτή βρισκόταν πίσω από την μεγάλη συμφωνία της Costa Coffee με την Coca Cola αντί των 4.5 δισ. ευρώ. Έχει στο βιογραφικό της μεγάλα ονόματα εταιρειών που εχει εργαστεί όπως  Barclays, Santander και Lloyds.

Αγαπάει τρελά το ποδόσφαιρο, και δηλώνει φίλη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις της μετά την εκλογή της.

“Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από τότε που ήμουν παιδί και γι’ αυτό είμαι απόλυτα χαρούμενη που διορίστηκα πρόεδρος της Premier League.Το παιχνίδι είναι τεράστιας εθνικής σημασίας, αγαπιέται από τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και μπορεί να έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες.

Θα είναι πραγματικό προνόμιο να μπορώ να βοηθήσω στην ανάπτυξη σχεδίων για το μέλλον και να συνεργαστώ με όλα τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη του παιχνιδιού για να διασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα και επιτυχία του.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Richard Masters, το διοικητικό συμβούλιο και τους συλλόγους καθώς εργαζόμαστε μαζί για να διασφαλίσουμε τη συνεχή ανάπτυξη και την παγκόσμια επιτυχία της Premier League”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα