Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει εγγύηση στη γραμμή κρούσης της την τελευταία δεκαετία, στο πρόσωπο του Σέρχιο Αγουέρο. Ωστόσο, με το συμβόλαιό του πρώτου σκόρερ της ιστορίας της να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και με τις πιθανότητες ανανέωσης του να είναι ελάχιστες, οι Πολίτες ψάχνουν να βρουν τον επόμενο στράικερ σημείο-αναφοράς. Αλλά και ο διεθνής Αργεντίνος κοιτάζει για […]

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει εγγύηση στη γραμμή κρούσης της την τελευταία δεκαετία, στο πρόσωπο του Σέρχιο Αγουέρο.

Ωστόσο, με το συμβόλαιό του πρώτου σκόρερ της ιστορίας της να λήγει το προσεχές καλοκαίρι και με τις πιθανότητες ανανέωσης του να είναι ελάχιστες, οι Πολίτες ψάχνουν να βρουν τον επόμενο στράικερ σημείο-αναφοράς. Αλλά και ο διεθνής Αργεντίνος κοιτάζει για την επόμενη ομάδα του. Και από προσφορές πολλες.

Ο Αργεντινός άσος έχει δηλώσει αρχικά ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του, αλλά ίσως η πρόκληση ενός μεγάλου κλαμπ και του champions League, ίσως του αλλάξει την απόφαση. Άλλωστε δεν τον πήραν και τα χρόνια ακόμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «the Mirror» ο Αργεντινός σταρ θα μείνει στην Ευρώπη για δύο ακόμη χρόνια και ήδη έχει προτάσεις από Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, ενώ εξετάζουν επίσης την περίπτωση του Παρί Σεν Ζερμέν και Ιντερ. Ο 32χρονος φορ αναμένεται ν’ αποφασίσει το Μάρτιο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως έγραψε πρώτο το «Calciomercato», η Ίντερ έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για να υπογράψει τον Αργεντίνο φορ το ερχόμενο καλοκαίρι αν μείνει ελεύθερος και είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με απολαβές στα 7-8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Το όνομα του Αργεντίνου επιθετικού είχε συνδεθεί με την Γιουβέντους και την Ίντερ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς βέβαια να προχωρήσει η υπόθεση.

Ο Αγουέρο τη φετινή σεζόν μετράει μόλις εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ.

Για την Μπαρτσελόνα δεν μπορούμε μνα μιλήσουμε γιατί με προεκλογικές δηλώσεις των υποψηφίων δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς. Μόλις βγει διοίκηση βλέπουμε τι θα κάνει. Άλλωστε υπάρχουν τόσα πολλα θέματα ανοιχτά που ο Αγουέρο δεν θα είναι πρώτος στην λίστα….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ