Άγριος τσακωμός στο διαδίκτυο ανάμεσα στον Ρίο Φέρντιναντ και τον Τζον Τέρι.

Μπορεί και οι δύο να έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά οι τσακωμοί τους συνεχίζονται. Αναφερόμαστε στον Ρίο Φέρντιναντ και τον Τζον Τέρι. Αφορμή αυτού του τσακωμού ανάμεσα στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές ήταν οι επιλογές του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους καλύτερους αμυντικούς της Premier League.

Ο Φέρντιναντ έβαλε πρώτο τον εαυτό του, δεύτερο  τον Νεμάνια Βίντιτς, τρίτο τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, τέταρτο τον Γιαπ Σταμ και πέμπτο τον Τζον Τέρι. Ο άλλοτε αρχηγός της Τσέλσι που δεν του άρεσε και πολύ η παραπάνω κατάταξη σχολίασε: «Καλές είναι οι απόψεις, αλλά τα στατιστικά δεν λένε ψέματα».

Φυσικά δεν το άφησε έτσι ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απάντησε. «Όταν κάποιος αρχίζει να παραθέτει τα δικά του ρεκόρ και στατιστικά, είναι στιγμή να αντιμετωπίσει το εύθραυστο εγώ του. Είσαι τυχερός που σε έβαλα στο Top 5 μετά την υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης στον αδερφό μου. Γι’ αυτό να είσαι ευγνώμων που είσαι στην πεντάδα».

Ο Τζον Τέρι φυσικά έδωσε την δική του απάντηση και είπε: «Εύθραυστο εγώ έχει όποιος βάζει τον εαυτό του στο νούμερο ένα. Ευχαριστώ που με έβαλες στο Top 5 σου». Να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια….

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ