Αν πάμε πίσω στο χρόνο θα θυμηθούμε ότι τις τρεις πρώτες σεζόν του στο Old Trafford, σημείωσε 27 γκολ σε 137 παιχνίδια. Ο Ρονάλντο Old Trafford δεν ήταν σταθερός τότε. Οι συμπαίκτες του και οι θαυμαστές του τον βρήκαν μερικές φορές απογοητευτικό. Αλλά ο Sir Alex Ferguson γνώριζε ότι οι δυνατότητες του Ρονάλντο ήταν ατελείωτες […]

Αν πάμε πίσω στο χρόνο θα θυμηθούμε ότι τις τρεις πρώτες σεζόν του στο Old Trafford, σημείωσε 27 γκολ σε 137 παιχνίδια. Ο Ρονάλντο Old Trafford δεν ήταν σταθερός τότε. Οι συμπαίκτες του και οι θαυμαστές του τον βρήκαν μερικές φορές απογοητευτικό. Αλλά ο Sir Alex Ferguson γνώριζε ότι οι δυνατότητες του Ρονάλντο ήταν ατελείωτες και δικαιώθηκε,

Πολύ χαρούμενος που τον βλέπει ξανά στο Old Trafford.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε σε δημοσιότητα την τελευταία κοινή συνέντευξη που έδωσαν ο Σερ Άλεξ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένα μικρό μέρος έδωσε για αρχή και ολόκληρη θα την απολαύσουμε σε λίγες ημέρες.

Είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιρικός πατέρας του Κριστιάνο και όχι μόνο, είναι ο Σερ Άλεξ, που πίστεψε από την αρχή στον Πορτογάλο.

Σερ Άλεξ

“Είναι ζωτικής σημασίας το γεγονός ότι οι παίκτες αναγνωρίζουν ότι ενδιαφέρεσαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι μερικά πράγματα, είναι μεγαλύτερα από μια ποδοσφαιρική ομάδα”

Ρονάλντο

“Όλα όσα μου είπε, τα έκανε και αυτό είναι δύσκολο”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ