Ένα "πιασάρικο" σενάριο ξεδιπλώνει το αγγλικό ταμπλόιντ για το λάθος του επόπτη στο Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι... τιμητικό για τον Παναθηναϊκό (από ιστορικής πλευράς), αλλά και λίγο τραβηγμένο...

Έβλεπε με… “πράσινα γυαλιά” ο επόπτης της Φόρεστ; Οι Αγγλοσάξονες είναι που λένε ότι “ποτέ δεν πρέπει να αφήσεις τα γεγονότα να σου χαλάσουν μια καλή ιστορία”. Και η Daily Mail έχει τις καλές ιστορίες για ψωμοτύρι. Η τελευταία της, είναι η αλήθεια, ότι… τα έχει όλα.  Έχει και ίντριγκα και παρασκήνιο, έχει και μια “αιώνια” αθλητική κόντρα απ’ αυτές που πολύ συγκινούν το αγγλικό ποδοσφαιρικό κοινό. Και, βέβαια, έχει και… μπόλικες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ως κερασάκι στην τούρτα.

Η ιστορία αφορά το λάθος του επόπτη Κωσνταντίνου (Κονσταντίν) Χατζηδακη (Χατζιντάκις) στο παιχνίδι Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ, που έστειλε την πρώτη απευθείας στη “χρυσοφόρα” Πρέμιερ Λιγκ, με προίκα έως και 200.000.000 ευρώ. Αλλά άφησε τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη να πρέπει να διεκδικήσει την άνοδο (και το μπόνους) μέσω των πλέι οφ. Να θυμήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο 41ο λεπτό του αγώνα κι ενώ δεν υπάρχει σκορ, ο Χατζηδάκης δείχνει οφσάιντ που προφανώς δεν υπάρχει. Στη συνέχεια υπάρχει καραμπινάτο πέναλτι στον Σαμ Σάριτζ, που όμως, φυσικά δε σφυρίζει ο διαιτητής Στιούαρτ Άλτγουελ, αφού θεωρεί τη φάση ως μη γενόμενη. Το κακό ολοκληρώνει το γεγονός ότι δεν υπάρχει VAR και, έτσι, η λανθασμένη απόφαση παραμένει.

Η σύνδεση της Mail με τα οπαδικά φρονήματα του… Χατζηδακέικου!

Ο διαιτητής του αγώνα ζήτησε συγγνώμη μετά το ματς και η καταγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην EFL οδήγησε στην απόφαση όλα τα τα ματς των πλέι οφ να έχουν τη βοήθεια του VAR. Γενικά, το θέμα έχει σηκώσει συζήτηση στην Αγγλία και η Mail… δεν έχασε την ευκαιρία. Σε δημοσίευμά της αναφέρει και μια… πιπεράτη λεπτομέρεια που, όπως γράφει “αυξάνει το αίσθημα αδικίας” για τη Φόρεστ.

Ποιο είναι αυτό; Μα ότι η οικογένεια του Χατζηδάκη, λέει, είναι “οπαδοί του Παναθηναϊκού”! Συγκεκριμένα, το αγγλικό ταμπλόιντ αναφέρει, μεταξύ άλλων για “σχόλια στην κοινότητα των διαιτητών πριν από το ματς”, τονίζει την ελληνική καταγωγή του επόπτη και κάνει τη σύνδεση στο τέλος: “Ο Μαρινάκης, είναι ιδιοκτήτης της Φόρεστ και του Ολυμπιακού … ενώ η οικογένεια του Χατζηδάκη είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα”.

Μάλιστα. Τώρα, φυσικά, το να πιστέψει κάποιος ότι ένας διεθνής επόπτης που έχει γεννηθεί στην Αγγλία και έχει 280 παιχνίδια ως τώρα στην καριέρα του (189 στην Πρέμιερ) κάνει τέτοιο χοντρό λάθος επειδή ο… πατέρας του είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, είναι λίγο τραβηγμένο σενάριο. Και με συγκομιδή 2 νταμπλ (2004, 2010) κι ένα Κύπελλο ακόμη (2014) τα τελευταία 26 χρόνια, είναι επίσης μάλλον εκτός πραγματικότητας να πεις, πλέον, τους “πράσινους” μεγάλους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Αλλά, είπαμε. Η ιστορία είναι καλή. Και αυτό αρκεί…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι