Η Γιουνάιτεντ  δεν ήταν ευχαριστημένη από την προσφορά του Πολ Πογκμπά...

Η Γιουνάιτεντ  δεν ήταν ευχαριστημένη από την προσφορά του Πολ Πογκμπά…

Και εκείνος το ίδιο.

Έτσι ο 27χρονος Γάλλος αποτελεί εδώ και λίγο καιρό και επίσημα παρελθόν από  «Κόκκινος Διάβολος» και έμεινε ελεύθερος και ωραίος. 

Όχι τόσο ωραίος όμως, ή τουλάχιστον τόσο …κλασάτος. Καθώς πρόσφατα σε δηλώσεις του έβγαλε χολή κατά της πρώην ομάδας του. Όπως θα έκανε κάποιος που διατηρεί κόμπλεξ και μίσος για κάτι που άφησε πίσω του.

«Η διαδικασία σκέψης μου είναι να δείξω στη Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ) ότι έκαναν λάθος περιμένοντας να μου δώσουν συμβόλαιο. Και να δείξω σε άλλους συλλόγους ότι η Μάντσεστερ έκαναν λάθος που δεν μου πρόσφεραν συμβόλαιο.

Σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε, βλέπουμε τον Πογκμπά κατά την διάρκεια διακοπών του στο Μαϊάμιμ τον Ιούλη του 2021. Ο διάσημος χαφ μιλάει με τον Μίνο Ραϊόλα στο τηλέφωνό, και του δηλώνει την απογοήτευσή του προς τους διοικούντες του συλλόγου.

«Πολ είσαι σε μία κατάσταση που είναι πολύ ιδιαίτερη» ανέφερε ο Ραϊόλα. «Δεν έχεις ιδέα, δεν έχεις ιδέα»

Ο Πογκμπά αποκρίθηκε, ρωτώντας: «Κατέθεσε η Γιουνάιτεντ δεύτερη πρόταση;»

«Ναι, θέλουν οπωσδήποτε να μείνεις», επιβεβαίωσε ο Ραϊόλα. «[Αλλά] για μένα, η προσφορά δεν αντικατοπτρίζει αυτό. Τους είπα, «Αν θέλετε να μείνει, μην κάνετε αυτή την προσφορά». Θα τους κάνω να καταλάβουν ότι αν θέλουν πραγματικά να μείνεις και θέλουν να χτίσουν ένα έργο γύρω σου, αυτή τη φορά πρέπει να ενεργήσουν διαφορετικά και να βάλουν τα χρήματα στο τραπέζι».

«Μπλοφάρουν», κατηγορεί ο Πογκμπά. «Πώς μπορείς να πεις σε έναν παίκτη ότι τον θέλεις οπωσδήποτε και να μην του προσφέρεις τίποτα; Δεν το έχω δει ποτέ αυτό.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ