Η Γιουνάιτεντ που πρόσφατα ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2022 για τον Πολ Πογκμπά, αλλά πλέον προχωράει στην πώληση του Γάλλου διεθνή, αφού δεν είναι ευχαριστημένη από την προσφορά. Τα 60 εκ είναι η τιμή που όρισε και οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν θέσεις μάχης.   Δεν μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά, μιας και […]

Η Γιουνάιτεντ που πρόσφατα ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2022 για τον Πολ Πογκμπά, αλλά πλέον προχωράει στην πώληση του Γάλλου διεθνή, αφού δεν είναι ευχαριστημένη από την προσφορά. Τα 60 εκ είναι η τιμή που όρισε και οι ενδιαφερόμενοι παίρνουν θέσεις μάχης.  

Δεν μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι ο Πολ Πογκμπά, μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης για έναν χρόνο, όπως είχε δικαίωμα. Έτσι ο 27χρονος Γάλλος θα παραμείνει «Κόκκινος Διάβολος» μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η κίνηση της Γιουνάιτεντ έγινε πριν την δήλωση του Πογκμπά: «Όνειρο κάθε παίκτη είναι να παίξει στην Ρεάλ».

Δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ η καριέρα του Πολ Πογκμπά, με τον Γάλλο μέσο ειδικά την φετινή χρονιά να είναι στην μεγάλη μετριότητα. Ο 26χρονος μπορεί να έχει μεγάλες ικανότητες, αλλά στο Ολντ Τράφορντ δεν τις έβγαλε ποτέ  και η απόφαση για πώληση του ποδοσφαιριστή εχει παρθεί.

Σύμφωνα με την «As», το ποσό των 60.000.000 ευρώ είναι ικανό να τον κάνει να πει «αντίο» στο Όλντ Τράφορντ.

Οι επικρατέστερες ομάδες που από το πρόσφατο παρελθόν είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους είναι η Ρεάλ που είναι και το “όνειρο” του Γάλλου διεθνή αλλά και η προηγούμενη ομάδα του Γιουβέντους.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε πολλές εξελίξεις στην Γιουνάιτεντ αρχής γενομένης με τον προπονητή, και στην συνέχεια και στο ρόστερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ