Το τελεσίγραφο λέτε να λειτούργησε θετικά για τον Αρτέτα, ή τελικά οι ποδοσφαιριστές είπαν δεν πάει άλλο! Μετά από καιρό είδαμε μια αποφασισμένη ομάδα να παίζει για την νίκη και να την κερδίζει με εμφατικό τρόπο. Λάθη είχαμε ξανά, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι μετά από καιρό τα χαμόγελα έστω και διακριτικά μπορούν να […]

Το τελεσίγραφο λέτε να λειτούργησε θετικά για τον Αρτέτα, ή τελικά οι ποδοσφαιριστές είπαν δεν πάει άλλο! Μετά από καιρό είδαμε μια αποφασισμένη ομάδα να παίζει για την νίκη και να την κερδίζει με εμφατικό τρόπο. Λάθη είχαμε ξανά, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι μετά από καιρό τα χαμόγελα έστω και διακριτικά μπορούν να επιστρέψουν. 

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που έχουμε δει στην φετινή Άρσεναλ. Επτά αγώνες μακριά από τις νίκες με απολογισμό μόλις δύο βαθμούς. Στην 15η θέση και στο -17 από την κορυφή, και ακόμα δεν έχουμε αλλάξει χρονιά.. Με ένα προπονητή που έδειχνε ότι δεν μπορεί, και έχει χάσει τον έλεγχο. Το 1974, βρισκόταν τέτοιον καιρό στην 15η θέση. Πέρασαν 46 χρόνια, ώστε η Αρσεναλ να βολοδέρνει και πάλι τόσο χαμηλά. 

https://twitter.com/_FootballTV/status/1342913543117680643

Αλλά ήρθε η νίκη για να επιστρέψει η ψυχολογία στην ομάδα που είναι απαραίτητη για την συνέχεια. Ορισμένοι θα πουν ένα διάλειμμα στις αποτυχίες, αλλά εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα. Δεν είναι δα και για τέτοια θέση η φετινή ομάδα.

O Μπουκάγιο Σάκα κάνει στο 56’  το 3-0, και ο 19χρονος Άγγλος έγινε ο 2ος νεότερος σκόρερ των Κανονιέρηδων κόντρα στην Τσέλσι, μετά τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι που το είχε πετύχει τον Ιανουάριο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "paSm adidas Emirates FLY BETTER"

Άρσεναλ – Τσέλσι 3-0

Μετά από 7 αγωνιστικές μια νίκη που είχαν απόλυτη ανάγκη και μαζί οξυγόνο πήραν ο Μίκελ Αρτέτα και η Αρσεναλ, που παρά τις απουσίες και την 11άδα με κάποιους πιτσιρικάδες, κατέκτησε το λονδρέζικο ντέρμπι

Αυτή ήταν η 3η ήττα στα τελευταία 4 ματς στην Premier League για την Τσέλσι η οποία έμεινε εκτός 4άδας και παίρνει σειρά σε μια κατάσταση κρίσης. Από ένα δοκάρι είχαν οι ομάδες, έχασαν πέναλτι στο φινάλε οι Μπλε.

Mετά από το απρόσεκτο μαρκάρισμα του Τζέιμς στον Τίρνι και την χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι, το οποίο και μετέτρεψε σε γκολ ο Λακαζέτ, για το 1-0 στο 34’!

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα από μια ακόμα «στημένη» φάση και την υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζάκα, η οποία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μεντί, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0!

Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο φετινό τέρμα του Ελβετού αρχηγού της Άρσεναλ καθώς επίσης και το πρώτο της ομάδας του απέναντι στην Τσέλσι με φάουλ από το… 2004 και μια εκτέλεση τότε του Ανρί.

Στην επανάληψη, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν ψηλά, αλλά είδαν ξανά τον αντίπαλό τους να σκοράρει κι όχι αυτοί…

Καθώς στο 56’ ο Σακά έκανε μια σέντρα-σουτ από θέση μέσα δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μεντί, για το 3-0 στην… τρίτη τελική της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα στο ματς!

Ο Ζορζίνιο αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάουντ από τον Μάρι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Ωστόσο, ο Λένο έπεσε σωστά αριστερά, απέκρουσε και παράλληλα το 3-1 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάικλ Όλιβερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик