Ο Σάντσο με κάθε επισημότητα πλέον είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η «Βόμβα» που είχε προαναγγελθεί μέρες τώρα ολοκληρώθηκε με τους κόκκινους διάβολους να κάνουν μια σπουδαία κίνηση. Η Γιουνάιτεντ έδωσε στην Ντόρντμουντ 90 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή, την οποία επιδίωκε από το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Υπέγραψε συμβόλαιο […]

Ο Σάντσο με κάθε επισημότητα πλέον είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η «Βόμβα» που είχε προαναγγελθεί μέρες τώρα ολοκληρώθηκε με τους κόκκινους διάβολους να κάνουν μια σπουδαία κίνηση.

Η Γιουνάιτεντ έδωσε στην Ντόρντμουντ 90 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή, την οποία επιδίωκε από το προηγούμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το μέχρι το 2026.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σάντσο δήλωσε: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ντόρτμουντ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο, αν και πάντα ήξερα ότι θα επιστρέψω στην Αγγλία μια μέρα. Η ευκαιρία να συμμετάσχω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και απλά δεν μπορώ να περιμένω να παίξω στην Premier League.

Αυτή είναι μια νέα και συναρπαστική ομάδα και ξέρω, από κοινού, μπορούμε να εξελιχθούμε σε κάτι ξεχωριστό για να φέρουμε την επιτυχία που αξίζουν οι οπαδοί. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή και την προπονητική του ομάδα για την περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ