Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, προφυλακίστηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Ήταν κατηγορούμενος για βιασμούς, αλλα και για σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με την «Sun», ο Μεντί βγήκε από τη φυλακή HMP Altcourse του Λίβερπουλ πριν απο την μέρα των Χριστουγέννων και τώρα τοποθετήθηκε στη φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ. Η συγκεκριμένη είναι μία από […]

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, προφυλακίστηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Ήταν κατηγορούμενος για βιασμούς, αλλα και για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με την «Sun», ο Μεντί βγήκε από τη φυλακή HMP Altcourse του Λίβερπουλ πριν απο την μέρα των Χριστουγέννων και τώρα τοποθετήθηκε στη φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ.

Η συγκεκριμένη είναι μία από τις πιο σκληρές και βίαιες φυλακές της Αγγλίας.

Εχει φιλοξενήσει κάποτε τον ποδοσφαιριστή Τζόι Μπάρτον, το 2010 για περισσότερους αφού ξυλοκόπησε έναν έφηβο.

«Η φυλακή Strangeways του Μάντσεστερ είναι από τις πιο βίαιες φυλακές της χώρας μας. Το άλλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι εδώ. Θα φωνάζουν το όνομά του για εβδομάδες και δεν θα μπορεί καν να κοιμηθεί, ειδικά επειδή κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα. Υπάρχουν επίσης υποστηρικτές της Σίτι εδώ, αλλά δεν θα παρέμβουν για να υπερασπιστούν κάποιον που κατηγορείται για βιασμό» αποκάλυψε μια πηγή στη «Sun».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ