Οι επαφές μεταξύ Μπάγερν και Μανε ολοκληρώθηκαν. Έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας!

Πολλοί περίμεναν τον Σάντιο Μανέ να ξεκαθαρίσει το μέλλον του με τη Λίβερπουλ. Τελικά το ξεκαθάρισε αλλά πίκρανε τους φίλους της Λίβερπουλ. Από την άλλη χάρηκαν οι φίλοι της Μπάγερν.

Σε ερώτηση που είχε γίνει πριν τον μεγάλο τελικό του σεντονιού στον Σάντιο Μανέ, ο Σενεγαλέζος παραξένεψε πολλούς, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του. Μην απαντώντας στο ερώτημα και αποφεύγοντας να σχολιάσει περαιτέρω…

«Δεν έχω να σας πω κάτι συγκεκριμένο αυτήν την στιγμή. Σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα σε μένα και την Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν. Θα μπορώ να σας απαντήσω μετά το τέλος του τελικού του Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαντιό Μανέ.

Τελικά έχουμε μεταγραφική ΒΟΜΒΑ.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ πρόκειται άμεσα να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. Οι επαφές μεταξύ Μπάγερν και Μανε ολοκληρώθηκαν. Έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας!

Το μπαλάκι περνάει πλέον στη Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται υπό πίεση, καθώς ο Μανέ θέλει να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται η μεταγραφή του στην Μπάγερν.

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ