Ο αμυντικός των 87.000.000 ευρώ (άλλοι λένε 93,6!) προσφέρει... γέλιο με όσα κάνει και δεν κάνει στο γήπεδο. Αλλά, ως αρχηγός της Γιουνάιτεντ έκανε και μια πολύ μεγάλη εξωαγωνιστική γκάφα. Όχι όπως στη Μύκονο, πέρυσι. Στα σόσιαλ μίντια, σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Χάρι Μαγκουάιρ: Όπως λέμε… Mr Bean! Στις 2 Αυγούστου του 2019, ο κεντρικός αμυντικός της Λέστερ έγινε ο ακριβότερος αμυντικός στον κόσμο. Η χρηματιστηριακή του αξία ήταν τότε 50.000.000 ευρώ. Αλλά τόσο πολύ τον πίστευε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έφτασε την προσφορά της για να τον αποκτήσει στα 87.000.000 ευρώ. (Με κάποιους, μάλιστα, να μιλούν για πολύ περισσότερα: 80.000.000 λίρες, δηλαδή 93.600.000 ευρώ).

Και δεν είναι μόνον ότι ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, η προηγούμενη πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στον κόσμο, με 84.500.000 ευρώ είναι ο παίκτης που μεταμόρφωσε τη Λίβερπουλ προς το καλύτερο, ενώ ο Μαγκουάιρ έκανε… ακριβώς το αντίθετο. Ούτε είναι μόνον ότι δεν έχει φροντίσει καν να βελτιώσει έστω τη φυσική του κατάσταση. Για να κερδίσει έστω ένα σπριντ ή μια δυναμική διεκδίκηση, ρε αδερφέ. Για να μην τον περνούν σα σταματημένο…

Τα καραγκιοζιλίκια στη Μύκονο και η σούπερ γκάφα στο Twitter!

Τι στα κομμάτια; Δεν ήταν καν τα καραγκιοζιλίκια του, πέρυσι στη Μύκονο, όταν έπαιξε ξύλο με άλλους Βρετανούς τουρίστες, αλλά, στη συνέχεια και με αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο…



Για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ο Μαγκουάιρ είναι και ότι “κατάφερε” να μη φανεί εφέτος ούτε κι ένας κοτζάμ Ραφαέλ Βαράν. Που κόστισε 40.000.000 στους “Κόκκινους Διαβόλους”, ήλθε μετά βαΐων και κλάδων ως βασικός στόπερ της Ρεάλ και, πλάι στον Χάρι έγινε κι αυτός εφέτος ένα μπακ της σειράς.

Το χειρότερο; Ο Χάρι ξανάρχισε τις γκάφες και εκτός γηπέδων. Και συγκεκριμένα στα σόσιαλ μίντια. Η απόφαση της Γιουνάιτεντ να κάνει περικοπές μισθών της τάξης του 25% επειδή η ομάδα δε βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθόλου δεν άρεσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το sportbible τουίταρε για την ενόχληση αυτή του Πορτογάλου. Και την πρόθεσή του έως και να φύγει, εξαιτίας (και αυτής) της απόφασης. Και το like που ξεχωρίζει κάτω απ’ το tweet, δεν είναι άλλο από του… Μαγκουάιρ!

Το αυτοσαρκαστικό βίντεο-απόλαυση με τα “κατορθώματά” του…

Δεκάδες σχόλια όπως το πιο πάνω -ότι, δηλαδή, δε γίνεται ο αρχηγός μιας ομάδας να κάνει λάικ σε είδηση ότι ένας στάρ της ίδιας ομάδας θέλει να φύγει, ενοχλημένος από τη διοίκηση- έχουν κατακλύσει το τουίτερ. Και μάλλον δίκαια. Ο Μαγκουάιρ δείχνει ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα νεύρα του (βλέπε Μύκονο), ούτε το χέρι του (βλέπε χαζό λάικ σε ακατάλληλο τουίτ), αλλά ούτε και τους… αντιπάλους του.

Αγωνιστικά έχει γίνει συνώνυμο της γκάφας. Κάθε τόσο προσφέρει κι ένα blooper που προκαλεί γέλιο στους αντιπάλους και κλάμα στους φίλους της ομάδας. Ο αυτοσαρκασμός των οποίων έφτασε μέχρις του σημείου να φτιάξουν το βίντεο που αξίζει να δείτε πιο κάτω και… τα λέει όλα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα