Δεν... κρατιέται ο Έρλινγκ Χάαλαντ που στους πρώτους του μήνες στο Μάντσεστερ έχει βαλθεί να καταρρίψει κάθε λογική όπως έκανε κάποτε και ο Σέρχιο Αγκουέρο!

Δεν… κρατιέται ο Έρλινγκ Χάαλαντ που στους πρώτους του μήνες στο Μάντσεστερ έχει βαλθεί να καταρρίψει κάθε λογική όπως έκανε κάποτε και ο Σέρχιο Αγκουέρο!

Τι συνδέει έναν Νορβηγό και έναν Αργεντινό στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι; Η λατρεμένη τους συνήθεια με το σκοράρισμα.

Όπου και αν κοιτάξεις στατιστικά όλες οι πρωτιές της Premier League και της Σίτι ανήκουν στον χαρισματικό, Σέρχιο Αγκουέρο.

Γκολ, ασίστ, χατ τρικ. Παντού κορυφή! Το 2022 έρχεται ένας ανερχόμενος αστέρας να απειλήσει αυτά τα ρεκόρ. Και ίσως τα καταφέρει με τις… ευλογίες και του Αργεντινού.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξέραμε λοιπόν ότι θα πιάσει και στην Σίτι αλλά δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε πόσο γρήγορα θα το κάνει.

Στη χθεσινή νίκη ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας πέτυχε χατ τρικ, το πρώτο της καριέρας του στα αγγλικά γήπεδα. Έτσι έφτασε τα 6 γκολ σε 4 ματς και είναι πρώτος σε όλη την Ευρώπη μέχρι στιγμής!

Ανάλογα νούμερα είχε και ο Σέρχιο Αγκουέρο όταν ξεκινούσε την πορεία του στην Σίτι… Μόνο που το κοντέρ έγραψε στο τέλος 184 γκολ και 12 χατ τρικ στην Premier League, δηλαδή τα περισσότερα στην ιστορία.

Αυτό θα είναι όπως φαίνεται και το νέο Challenge του Έρλινγκ Χάαλαντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ