Ποιος να κοντράρει τον Χάαλαντ! Ο Νορβηγός σταρ της Μαν.Σίτι απασχολεί μόνιμα την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα εντυπωσιακά του νούμερα.

Ποιος να κοντράρει τον Χάαλαντ! Ο Νορβηγός σταρ της Μαν.Σίτι απασχολεί μόνιμα την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα εντυπωσιακά του νούμερα.

Το ξεκίνημά του στο Μάντσεστερ δεν είναι απλά εκρηκτικό αλλά μοναδικό! Τα 17 γκολ σε 11 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι επίδοση που δεν καταρρίπτεται!

Ο Χάαλαντ δεν χρειάστηκε χρόνο, ούτε προσαρμογή. Μόνο να νιώσει πως παίζει στη δική του… παιδική χαρά! Τα στατιστικά του προκαλούν τρόμο και οι ανταγωνιστές μάλλον πρέπει να συμβιβαστούν με την 2η θέση και κάτω!

Για να αντιληφθεί κάποιος τα τρομερά νούμερα του Νορβηγού πρέπει να διεισδύσει στις στατιστικές και τους μέσους όρους. Ο Χάαλαντ λοιπόν χρειάζεται μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο 54 αγωνιστικά λεπτά για να σκοράρει, τη στιγμή που ο δεύτερος Χάρι Κέιν θέλει 107.

Ήτοι ο Χάαλαντ σκοράρει 1,65 γκολ ανά παιχνίδι, ο μοναδικός στην Premier League με παραπάνω από ένα γκολ μέσο όρο ανά ματς!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ