Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι η “μετοχή” του Στιβ Κούπερ συνεχίζει να βρίσκεται στα... ψηλά, για την συνολική δουλειά του στη Φόρεστ.

Η αλήθεια είναι ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν συνεχίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια και το μέλλον της αρχίζει να δείχνει αβέβαιο. Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι από την διοίκηση για τον προπονητή της ομάδας, αλλά η έκπληξη έρχεται από την αντίθετη πλευρά.

Μην ξεχνάμε ότι αρκετές ομάδες εντός και… εκτός Premier League φέρονται να τον βολιδοσκοπούν, και έρχεται και το δημοσίευμα της “Daily Mail” που βάζει λάδι στην φωτιά, ότι το μέλλον του στη Νότιγχαμ είναι στον “αέρα”, αφού ο 42χρονος Άγγλος μάνατζερ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη γνώρισε την την τέταρτη διαδοχική ήττα, και το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει να δείχνει αρκετά αβέβαιο. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στην περίοδο των μεταγραφών έγινε μια τεράστια επένδυση και αποκτήθηκαν 21 παίκτες και έδωσε σχεδόν 162 εκατ. ευρώ!  Ρεκόρ μεταγραφών στην Premier League καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 17 που είχε κάνει η Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2013.

Ο Στιβ Κούπερ ανέβασε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, μετά από 23 χρόνια και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η μέχρι τώρα πορεία είναι μέτρια προς  αρνητική. Φυσικά χρειάζεται χρόνος, αφού μέχρι να μονταριστούν τόσοι νέοι παίχτες, που ήρθαν στην μεταγραφική περίοδο και η διακοπή για το Μουντιάλ θα λειτουργήσει ως φάρμακο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι η “μετοχή” του Στιβ Κούπερ συνεχίζει να βρίσκεται στα… ψηλά, για την συνολική δουλειά του στη Φόρεστ.

Λέτε από αλλού το περιμένουμε και από αλλού να σκάσει το διαζύγιο;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик