Αν και η Έβερτον ξεκίνησε καλά και μάλιστα στο 25' είχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ τελικά η γηπεδούχος στο 31΄βρήκε το γκολ και πήρε το προβάδισμα.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με τον αγώνα Άστον Βίλα – Έβερτον για την 2η αγωνιστική της Premier League στο Βίλα Πάρκ.

Αν και η Έβερτον ξεκίνησε καλά και μάλιστα στο 25′ είχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ τελικά η γηπεδούχος στο 31΄βρήκε το γκολ και πήρε το προβάδισμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Danny Ings βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο μέσα στην περιοχή ύστερα από την πάσα του Ollie Watkins, και έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι για το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενη ήταν κυρίαρχος και προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι “χωριάτες” ήταν καλά στημένοι και δεν έδιναν αμυντικά δικαιώματα.

Αυτός ο μονόλογος της Έβερτον συνεχίστηκε, αλλά η ομάδα του Τζέραρντ ήξερε πως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να πάρει το τρίποντο.

Τελικά η φιλοξενούμενη αντί να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο 86′ ο Emiliano Buendia  έστειλε την μπάλα απαλά να περάσει πάνω από τον τερματοφύλακα!

Αλλά η Έβερτον δύο  λεπτά αργότερα πήρε το δωράκι της γηπεδούχου και απάντησε. Στο 88′ ο Lucas Digne σκοράρει, αλλά σε λάθος τέρμα, και ξαναέβαλε στον αγώνα την φιλοξενούμενη.

Στο 86′ χάθηκε μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει η φιλοξενούμενη.

Τελικά το τρίποντο οι “χωριάτες” και απλά με τις εντυπώσεις από την καλή εμφάνιση η Έβερτον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν