Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει δριμεία κριτική όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Μαν.Γιουνάιτεντ. Τώρα η... μπάλα τον έχει πάρει και στην Εθνική με πολλούς συμπαίκτες και προπονητές να τον στηρίζουν.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει δριμεία κριτική όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Μαν.Γιουνάιτεντ. Τώρα η… μπάλα τον έχει πάρει και στην Εθνική με πολλούς συμπαίκτες και προπονητές να τον στηρίζουν.

Μόνο ως εφιάλτης μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που βιώνει ο Άγγλος αμυντικός. Αποδοκιμασίες υπήρχαν διαχρονικά αλλά τώρα έχει παραγίνει το κακό. Όπου βρεθεί και σταθεί οι… γιούχες είναι διάχυτες και αυτό μόνο ενθαρρυντικό δεν μπορεί να είναι για την ψυχολογία του.

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα υπάρχει πανστρατιά από παίκτες και τεχνικό επιτελείο σε Γιουνάιτεντ και Εθνική για να του ανεβάσουν το ηθικό. Ο Μαγκουάιρ μπορεί να έμαθε να κλείνει τα αυτιά του στις αποδοκιμασίες όμως τώρα το… κύμα είναι μεγάλο.

Ο τελευταίος που έσπευσε να του συμπαρασταθεί είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ. Ο προπονητής του στην Γιουνάιτεντ μπορεί να μην τον προτιμά για ενδεκάδα όμως είναι πολύτιμος για αυτόν. Ο Ολλανδός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μαγκουάιρ, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει ότι και αν γράφεται ή λέγεται!

«Είμαι ο προπονητής του και τον υπερασπίζομαι! Αλλά τον υπερασπίζομαι μόνο και μόνο επειδή πιστεύω σε αυτόν και όχι επειδή… πρέπει να το κάνω. Είναι πραγματικά ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς εύκολα με τις εμφανίσεις του στην Αγγλία. Είμαι σίγουρα πως θα γυρίσει το κλίμα και πραγματικά είμαι πεπεισμένος για αυτό»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ