Τα περιθώρια στενεύουν για τον Ισπανό προπονητή της Άρσεναλ, καθώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες για τους «κανονιέρηδες». Την αγχωτική αυτή αρχή για την ομάδα και για τον Αρτέτα, ήρθε να σπάσει ένα μικρό σερί νικών. Ωστόσο, αυτή υπήρξε η χειρότερη αρχή πρωταθλήματος που έχει καταγραφεί για τον σύλλογο τα τελευταία 118 χρόνια. […]

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Ισπανό προπονητή της Άρσεναλ, καθώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες για τους «κανονιέρηδες».

Την αγχωτική αυτή αρχή για την ομάδα και για τον Αρτέτα, ήρθε να σπάσει ένα μικρό σερί νικών. Ωστόσο, αυτή υπήρξε η χειρότερη αρχή πρωταθλήματος που έχει καταγραφεί για τον σύλλογο τα τελευταία 118 χρόνια.

Στον «πάτο» έφτασε ο Αρτέτα μετά την απελπιστική ήττα με 5-0 από την Μαντσεστέρ Σίτι, η οποία σίγουρα θα του δημιούργησε εφιάλτες. Ο Μερ Μερτεζάκερ, πρώην συμπαίκτης του Αρτέτα και νυν διευθυντής ακαδημιών στην Arsenal είπε. “Όλοι θέλουν να επιστρέψουμε  στο Champions League. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι είμαστε στην αρχή μιας πολύ μεγάλης μετάβασης, τόσο το καλύτερο.”

Η Arsenal απέδειξε με τις έξι μετεγγραφές που έκανε φέτος, στις οποίες όλοι οι παίκτες είναι κάτω των 23, τον στόχο που έχει θέσει. Ο Μερτεζάκερ προσθέτει πως: «Πιστεύω πως αν υπάρξει πίστη στον Μίκελ, θα επιστρέψουμε στο Champions League σε 2 ή 3 σεζόν…Όμως μέσα σε αυτόν τον χρόνο πρέπει να μην υπάρξουν λάθη και άλλα αρνητικά σερί».

Είναι φανερή η εμπιστοσύνη που δείχνει ο σύλλογος της Arsenal στον Μίκελ Αρτέτα. Όμως είναι σημαντικό και από μέρους του να γνωρίζει ότι περπατάει σε «λεπτό πάγο».  Η θέση του είναι κάτι που πρέπει να διεκδικεί με κάθε εμφάνιση της ομάδας του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ