Ο Κερτ Ζούμα είναι μια από τις αποκαλύψεις της Τσέλσι την φετινή χρονιά αλλά αντίθετη πορεία έχει η πορεία του Ντάνι Ντρινγκγουότερ που συνεχίζει να απογοητεύει και την ομάδα του Λάμπαρντ να κλαίει τα 40 εκ ευρώ που είχε δώσει στην Λέστερ για να τον αποκτήσει. Μετά το πρωτάθλημα με την Λέστερ έχει για πάρει […]

Ο Κερτ Ζούμα είναι μια από τις αποκαλύψεις της Τσέλσι την φετινή χρονιά αλλά αντίθετη πορεία έχει η πορεία του Ντάνι Ντρινγκγουότερ που συνεχίζει να απογοητεύει και την ομάδα του Λάμπαρντ να κλαίει τα 40 εκ ευρώ που είχε δώσει στην Λέστερ για να τον αποκτήσει.

Μετά το πρωτάθλημα με την Λέστερ έχει για πάρει για καλά την κατάφορα η καριέρα του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι αφού στους μπλε δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα αλλά ούτε και στους δανεισμούς του σε Μπέρνλι και Άστον Βίλα μπόρεσε να δείξει κάτι.

Πρόβλημα δημιούργησε στον αγώνα των δεύτερων ομάδων μεταξύ ΤσέλσιΤότεναμ όπου μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Άνταμ Ντεβίν ανταπέδωσε το χτύπημα στον 16χρονο (!) αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να προκληθεί γενική σύρραξη. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, τόσο ο Ντρινκγουότερ όσο και ο έφηβος της Τότεναμ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στον ιδιο αγώνα είχαμε επίσης την επιστροφή του Πετρ Τσεχ στην δράση και το παράδοξο με τον Ντέιν Σκάρλετ της Τότεναμ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ