Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι

Μαν. Γιουνάιτεντ: Δίνει 6 δισ. ευρώ για να την αγοράσει ο σεΐχης του Κατάρ!

Καμία από τις υπάρχουσες προσφορές που έχουν κατατεθεί για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να πληροί τις οικονομικές απαιτήσεις της οικογένειας Γκλέιζερ.

ή τουλάχιστον μέχρι χθες…

«Με την έγκριση του ομοσπονδιακού ανώτατου συμβουλίου, ο Μοχάμεντ μπιν Ζάγιεντ λαμβάνει την απόφαση να διορίσει τον αδελφό του, Μανσούρ μπιν Ζάγιεντ, ως αντιπρόεδρο του κράτους», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων WAM.

Ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι-όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ισοτσελίδα calcio e finanza- θα κατέχει αυτή τη θέση από κοινού με τον νυν αντιπρόεδρο της χώρας, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ, ο οποίος είναι επίσης ηγεμόνας του εμιράτου του Ντουμπάι. Ο Σείχης Μανσούρ, ο οποίος αγόρασε την αγγλική ομάδα το 2008, γεννήθηκε στο Άμπου Ντάμπι το 1970, ένα χρόνο πριν ο πατέρας του ενώσει τα επτά εμιράτα σε μια χώρα.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 διηύθυνε τα κύρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Άμπου Ντάμπι, ακόμη και την ισχυρή εταιρεία Emirates International Oil Investment Company.

Ήταν επίσης ένας από τους πρώτους από τα ΗΑΕ που επένδυσαν εκατομμύρια δολάρια σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό, αποτολμώντας το 2008 να αποκτήσει τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 250 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ