Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ που μετά από μια σοβαρή εμφάνιση κέρδισε την Νιούκαστλ και συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στην τετράδα. Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα κρατάει το μηδέν στην εστία της. Ένα καλό ξέσπασμα της Άρσεναλ στο δεύτερο μέρος έφερε το 2-0 επί της Νιούκαστλ. Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις […]

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ που μετά από μια σοβαρή εμφάνιση κέρδισε την Νιούκαστλ και συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στην τετράδα. Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα κρατάει το μηδέν στην εστία της.

Ένα καλό ξέσπασμα της Άρσεναλ στο δεύτερο μέρος έφερε το 2-0 επί της Νιούκαστλ.

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν είδαμε τρεις συνεχόμενες νίκες και μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την συνέχεια. Και πάνω που είπαμε ότι κάτι κινείται στον πλανήτη Άρσεναλ και σκάσανε τα πρώτα χαμόγελα στους Gunners ήρθε η εντός έδρας  ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας και τους πάγωσε. Αλλά ευτυχώς όπως αποδέιχτηκε ήταν μια κακή παρένθεση αφού ο ομάδα του Αρτέτα άμεσα επανήλθε στις νίκες επί της Νιούκαστλ στο στάδιο Έμιρεϊτς!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, χορεύει και υπαίθριες δραστηριότητες

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 2 – 0

Η καλή ομάδα ξεκινάει από την άμυνα. Το έχει καταλάβει καλά ο Αρτέτα και βλέπουμε μια σοβαρή Άρσεναλ αμυντικά και μάλιστα για τέταρτο σερί αγώνα να κρατάει το μηδέν. Κέρδισε την Νιούκαστλ και συνεχίζει να ελπίζει.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της απέναντι στη Νιουκάστλ, επικράτησε με 2-0 και μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά της από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Επέστρεψε στα γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ, καταλυτικοί οι «πιτσιρικάδες».

Η ομάδα του Αρτέτα έφτασε τους 27 πόντους και είναι στην 10η θέση. Από την άλλη, οι καρακάξες είναι 15ες με 19 βαθμούς.

Οι κανονιέρηδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο γκολ, καθώς δεν αξιοποίησαν το ποσοστό κατοχής τους. Μάλιστα, στο 15′ ο Ομπαμεγιάνγκ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε κενή εστία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο «Emirates» στο 50’ έπειτα από ωραία σόλο προσπάθεια, ενώ ο Σάκα διαμόρφωσε το 2-0 στο 61’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό από τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία έπειτα από ασίστ του Σέντρικ Σοάρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι