Σαρωτικές εξελίξεις αναμένονται στη Νότιγχαμ μετά το ξεκίνημά της στην Πρέμιερ, που έχει το αρνητικό ρεκόρ στα Big5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κι αυτό παρότι μόλις 4 ομάδες ξόδεψαν το καλοκαίρι περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές... Ήδη στο σύλλογο προσλήφθηκε νέος τεχνικός διευθυντής και μέχρι το ματς με την Άστον Βίλλα θα κριθούν πολλά...

Αλλάζει τα πάντα στη Φόρεστ ο Μαρινάκης! Η επιστροφή της Νότιγχαμ στην Premier League μετά από 23 χρόνια πήρε μια προίκα-μαμμούθ από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, όπως και του Ολυμπιακού. Η Φόρεστ ξόδεψε 162.000.000 ευρώ (ρεκόρ για σύλλογο που ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία). Το ποσό τη βάζει επίσης στο Top5 της σχετικής λίστας στην Ευρώπη. Μόνον η Τσέλσι (282.000.000), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 230.000.000), η Γουέστ Χαμ (182.000.000) και η Τότεναμ (169.900.000) ξόδεψαν περισσότερα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε το χέρι στην τσέπη και έφερε 23 παίκτες στη Νότιγχαμ (Ουι Τζο Χουάνγκ και Τζος Μπόουλερ ήλθαν κατευθείαν στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει το μεγαλύτερο ρόστερ στην Πρέμιερ. Αλλά ως τώρα, ο απολογισμός της είναι μια νίκη, μια ισοπαλία και 6 ήττες, οι 5 τελευταίες σερί. Είναι ουραγός στη βαβθμολογία με -15 διαφορά τερμάτων και έχει το αρνητικό ρεκόρ του χειρότερου ξεκινήματος στα Big5 πρωταθλήματα. Παρότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα (σχεδόν sold out και στα 4 της ματς στο Σίτι Γκράουντ), η απογοήτευση είναι μεγάλη…

Μεγάλη δυσαρέσκεια Μαρινάκη, τρεις (κι ο Κούπερ) στον “αέρα”

Η Telegraph λέει σε ρεπορτάζ της ότι ο Μαρινάκης είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με το τιμ που οργάνωσε το μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και ο Στιβ Κούπερ είναι πλέον υπό μεγάλη πίεση. Ο ίδιος ο Ουαλός προπονητής λέει απ’ την πλευρά του ότι δε μπορεί να ρίξει ευθύνη στους ποδοσφαιριστές του. “Κάποιοι έχουν γνωρίσει ο ένας τον άλλον μόλις δυο βδομάδες”, ήταν τα λόγια του. “Το χτίσιμο ενός συνόλου θέλει χρόνο, αλλά δεν τον έχουμε”... Το ρεπορτάζ, πάντως,  αναφέρει ότι ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ήδη κάνει συζητήσεις για να πάρει τη θέση του Κούπερ.


Ο προπονητής, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος υπό πίεση στο σύλλογο. Ο Γιώργος Συριανός (υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού), ο Άντι Σκοτ (επικεφαλής του σκάουτινγκ), αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Φόρεστ, Ντέιν Μέρφι είναι, επίσης, σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Μαρινάκης, γράφει η Τέλεγκραφ ίσως προχωρήσει σε αλλαγές πριν από το ματς με την Άστον Βίλα, τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, ενώ ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μάλλον θα πάρει αυξημένες αρμοδιότητες στην ομάδα.


Ο σύλλογος ανακοίνωσε ήδη την πρόσληψη του Φιλίπο Ζιράλντι για τη θέση του αθλητικού διευθυντή. (Ο Ιταλός οκταετή προϋπηρεσία στη Γουότφορντ, από το 2012 έως το 2020).

Ο Κούπερ ισως παραμείνει, αλλά με “δανεικό” χρόνο…

Η κατάσταση είναι οριακή στη Νότιγχαμ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και ο Κούπερ, που έχει συμβόλαιο ως το 2024 και επιμένει ότι μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό, δεν έχει και τα δίκια του. Στο 4-0 από τη Λέστερ Σίτι, μόνον ο Μπρέναν Τζόνσον, ο Σκοτ ΜακΚένα και ο Στιβ Κουκ ήταν παίκτες της Φόρεστ και πέρυσι, με τον τελευταίο, μάλιστα, να έχει έλθει από τη Μπόρνμουθ μόλις εφέτος το Γενάρη. Ο Ουαλός δεν έχει άδικο όταν λέει ότι ένα άθροισμα (τόσων πολλών) νέων παικτών θέλει τον καιρό του για να γίνει σύνολο.


Η αλήθεια αυτή, αλλά και οι αντιδράσεις γύρω από το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ, ίσως πράγματι κερδίσουν κάποιο χρόνο στον Στιβ Κούπερ. Απ’ την άλλη, ωστόσο, οποιοσδήποτε “Μαρινάκης” κι αν είχε ξοδέψει πάνω από 160.000.000 ευρώ για μεταγραφές, κάτι καλύτερο θα περίμενε από μόλις μια νίκη και 6 γκολ ενεργητικό σε 8 ματς πρωταθλήματος. Και ο προπονητής, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι από τους πρώτους που πληρώνουν το μάρμαρο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик