Η αδελφή του Κριστιάνο, έγινε έξαλλη με τον "γέροντα" της Ρεάλ, και του έδωσε την δική της απάντηση με τα social media.

Βεντέτα άνοιξε μεταξύ της Κάτια Αβέιρο που είναι η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ τον πρόεδρο της Βασίλισσας.

Μετά την περσινή χρονιά της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πάρει ψηλά τον αμανέ. Πλέον δεν κολλάει σε ονόματα. Καθώς βλέπει πως ο κάθε παίκτης που παίρνει η Ρεάλ, μπορεί να κάνει την δουλειά και να φέρει τίτλους.

Αυτός είναι και ο λόγος που όταν άκουσε για Κριστιάνο Ρονάλντο και πιθανή επιστροφή γέλασε. Μάλιστα, ίσως να το παράκανε και λίγο. Καθώς έκανε θέμα για την ηλικία του παίκτη, υποτιμώντας τον.

«Τον Κριστιάνο; Πάλι; Είναι 38 ετών…»

Τι ήταν να το διαβάσει η αδελφή του Κριστιάνο, έγινε έξαλλη με τον “γέροντα” της Ρεάλ, και του έδωσε την δική της απάντηση με τα social media.

«Είναι 38 ετών, αλλά μπορεί να πηδήξει 2 μέτρα ψηλά στον αέρα και να μείνει εκεί για 3 λεπτά και το σώμα του δεν έχει λίπος. Δείξε σεβασμό γέροντα, είσαι 75 ετών»

Απλά να θυμίσουμε για την ιστορία ότι ο Κριστιάνο έγραψε χρυσή ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της αγωνιζόμενος από το 2009 έως το 2018.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ