Γιατί θα υπάρξουν παραπάνω από 13 κρούσματα στην Εθνική Νέων;  Τι συνέβη τις τελευταίες ώρες.

Ο COVID-19… χτύπησε την Εθνική Ελπίδων και οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης με την Κύπρο.

Οι διεθνείς ξεκίνησαν να αρρωσταίνουν και να εμφανίζουν ήπια συμπτώματα. Ο ένας μετά τον άλλον. Με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για επαναληπτικά τέστ.

 Τελικά προέκυψαν άλλα δύο κρούσματα (ένας ήταν αμυντικός κι ο άλλος μέσοεπιθετικός) και με την σύμφωνη γνώμη και του παρατηρητή του αγώνα (πολύ σχολαστικός και… καχύποπτος) τελικά αναβλήθηκε η αναμέτρηση, όπως ανακοίνωσαν το βράδυ ΕΠΟ και ΚΟΠ.

Από εκεί και πέρα στην Ομοσπονδία ξεκίνησε… αγώνας δρόμου για ναυλώσει τσάρτερ προκειμένου να ταξιδέψουν όλοι μαζί – και οι αρνητικοί και οι θετικοί στον Covid 19 – για Αθήνα. Διαφορετικά θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές κρούσματα να έμεναν στην Λευκωσία.

Βέβαια είναι λογικό με την επιστροφή στις ομάδες τους, κάποιοι να μείνουν για λίγες ημέρες… εκτός. Μην ξεχνάμε πως ήταν μαζί και στο φαγητό και στα δωμάτια και στις βιντεο-αναλύσεις και δεν αποκλείεται το επόμενο διήμερο να σκάσουν κι άλλα κρούσματα…

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων είχε ταλαιπωρηθεί. Και κατά την διαμονή της στο ξενοδοχείο στην Λευκορωσία αλλά και κατά την επιστροφή τους από το Μίνσκ, μένοντας πολλές ώρες (πάνω απο 4) στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Πριν πετάξουν για Αθήνα κι από εδώ κατευθείαν για Λάρνακα (την Κυριακή).

Είναι προφανώς πως κόλλησαν στην διάρκεια του ταξιδιού και με τόσες ώρες έκθεση στα τέσσερα αεροδρόμια!